Gal rybí kolagén pepdides msm tajomstvo 173 g - 90292

24,39 €

100% biologicky dostupný, vysokoprofilový rybí kolagén Naticol® a MSM pre zdravú, krásnu pokožku a potešenie z bezstarostného pohybu.

Naša tvár je zrkadlom nášho života, ukazuje sa, keď žijeme vedome, venujeme pozornosť tomu, čo jeme a pijeme. Preto je krása skutočne vlastná, niečo, čo môžeme kontrolovať a udržiavať navždy. Rybí kolagén je obzvlášť nápomocný pri prirodzenej starostlivosti o krásu, pri udržiavaní krásy, ktorá sa živí zvnútra.

S pribúdajúcim vekom začína prirodzená hladina kolagénu v našom tele klesať. To spôsobuje, že naša pokožka stráca pružnosť, ochabuje a tvorí sa na nej vráska. Vysokoprofilový rybí kolagén Naticol®, ktorý je základnou zložkou nášho výrobku, je 100 % biologicky dostupný, takže pokožka môže opäť získať svoju pevnosť a pružnosť. Pravidelnou konzumáciou môžeme znížiť hĺbku väčších vrások a dokonca odstrániť výskyt drobných vrások.

Odporúčané použitie:

Odporúčaná denná dávka TITOK Halkollagénové peptidy + MSM je 5,75 g (2 hrnčekové čajové lyžičky), t. j. tridsať tretín celkového mesačného množstva vo vrecúšku. Dávkovanie nie je striktné, takže je úplne v poriadku užívať jeden deň o niečo viac a druhý deň o niečo menej. Môže sa zamiešať do akejkoľvek tekutiny kedykoľvek počas dňa, ale môže sa užívať aj bez miešania a pred miešaním aj tak, že sa niekoľko dúškov rozmieša nad malým množstvom vody v šálke na espresso. Samozrejme, rozmixovaný do lahodného raňajkového smoothie je skvelým spôsobom, ako začať deň.
Odporúčame z času na čas jemne zatriasť vreckom, keď je zatvorené, aby sa zabezpečila dokonalá homogenita prášku z oboch zložiek.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: GAL SynergyTech Zrt. 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü.