Gal vitamín e komplex kvapky 95 ml - 44265

14,19 €

Rastlinný extrakt bez sóje, ktorý obsahoval všetky 4 členy skupiny vitamínu E, bol rozpustený v slnečnicovom oleji s nízkym obsahom Ω6. Môžete tak získať prírodný komplex vitamínu E bez kapsúl. Vitamín E je alfa-tokoferol, ktorý je široko používaný, ale v prírode sa ako taký vyskytuje len zriedka, vždy sú tu beta, gama a delta-tokoferoly, ktorých význam je predmetom čoraz častejšieho výskumu.

Tento výrobok obsahuje vitamín E ako komplexnú zmes 4 typov tokoferolov, ako sa vyskytujú v prírode, spoločne.

Ako nosič sa používa len tzv. vysokoolejový slnečnicový olej, ktorý sa lisuje z (geneticky nemodifikovanej) odrody slnečnice, ktorá neobsahuje 20-30 % omega-6 mastných kyselín ako bežný slnečnicový olej, ale len 1-2 %. Vďaka tomu je nielen stabilnejší, ale neovplyvňuje ani pomer omega-6/omega-3 v našom tele. Použité tokoferoly pochádzajú z NON-GMO rastlinných extraktov. Neobsahujú žiadne sójové alergény ani iné alergizujúce látky.

Odporúčanýpríjem.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: EU
Distribútor: GAL SynergyTech Zrt. 1076 Budapest, Sajó utca 4-8. fszt. 01/Ü.