-9%

Himalaya botanique bieliaca zubná pasta 150 g - 51632

Bežná cena 7,49 € Špeciálna cena 6,79 €

Botanique prírodná bieliaca zubná pasta s plnou ochranou mäty piepornej 150g
Prírodná zubná pasta pre sebavedomý úsmev.
Bielenie pomocou rastlinných enzýmov bez použitia chemických bieliacich látok. Zubná pasta využíva jedinečnú zmes xylitolu a organických rastlinných výťažkov, ktoré účinne čistia zuby a pomáhajú ich udržiavať zdravé. Poskytuje svieži dych. bez fluoridov. Bez lepku. 100 % vegetariánska.

Použitie: Zubná pasta na zuby, ktorá je vhodná na čistenie zubov:

Čistite si zuby aspoň dvakrát denne alebo po každom hlavnom jedle! Deti vo veku 6 rokov a mladšie by si mali čistiť zuby množstvom veľkosti hrášku pod dohľadom rodičov. Zubnú pastu neprehĺtajte a po čistení zubov ju dôkladne opláchnite! U detí mladších ako 2 roky sa poraďte so svojím zubným lekárom!

Hlavné zložky:

  • Nim (Azadirachta indica): bylina, ktorá je po stáročia nevyhnutná pre ústnu hygienu. Má antibakteriálne vlastnosti a bojuje proti baktériám.
  • Papája (papaín): vďaka prirodzenému bieliacemu účinku enzýmu (papaín), ktorý sa nachádza v papáji, sa používa na odstraňovanie škvŕn na zubnej sklovine.
  • Ananás (bromelaín): enzým (bromelaín) v ananáse uvoľňuje zubný povlak a nečistoty na sklovine.
  • Xylitol: sladidlo šetrné k zubom, získavané z brezového dreva, klinicky preukázateľne podporuje dobrú ústnu hygienu.
  • Triphala (Triphala): tradičná antioxidačná zložka na ochranu pier, zmes troch plodov myrobalánu, ktorá pomáha znižovať krvácanie ďasien.
Viac informácií
Krajina pôvodu: India
Distribútor: Creative World Kft. 1113 Budapest, Rőf utca 9-13.