-9%

Himalaya organique prírodná zubná pasta s neemom a extraktom z granátového jablka 150 g - 39841

Bežná cena 7,49 € Špeciálna cena 6,79 €

Informácie o výrobku:

99,6 % prírodných zložiek.
Jedinečná zmes organickej rastliny nim, organického granátového jablka a ďalších starostlivo vybraných výťažkov z účinných organických bylín účinne čistí zuby, poskytuje svieži dych a pomáha udržiavať zdravé zuby.

Informácie o značke:

Himalaya Group of Companies má 75 rokov skúseností s vývojom a výrobou produktov založených na odborných poznatkoch vedy Ajurveda. Rad Organique je výsledkom týchto skúseností a certifikovaných organických zložiek vypestovaných na bohatých a prirodzene vyživovaných poliach. Tieto výrobky sú nielen skvelou voľbou pre vás, ale sú dobré aj pre našu Zem!

Zloženie:

Xylitol (z brezového dreva), glycerín (z rastlinných olejov), Aqua (voda), hydratovaný oxid kremičitý, uhličitan vápenatý, extrakt z Punica granatum (granátové jablko)* a kyselina sorbová, Lauryl glukozid (z kokosového oleja a glukózy), extrakt z listov stévie rebaudskej (stévia), prírodná aróma (s použitím esenciálnych olejov a rastlinných látok), kokoylglutaman sodný a kokoylglutaman disodný (z aminokyselín a rastlinných olejov), Chondrus crispus (karagenan) & glukóza, mentol (z listov mäty)*, xantánová guma (prírodné zahusťovadlo), benzoan sodný, morská soľ, sorban draselný, tymol (z indického oleja ajowan), extrakt z listov Melia azadirachta (neem)*, extrakt z plodov Embelia ribes (vidanga)*, extrakt z plodov Terminalia chebula (chebulic myrobalan)*, extrakt z plodov Terminalia bellerica (belleric myrobalan)*, extrakt z plodov Phyllanthus emblica (amla)*, extrakt z kôry kmeňa Acacia arabica (indická arabská guma)*, *Zložka z ekologického poľnohospodárstva (5,4 %)

Viac informácií
Krajina pôvodu: India
Distribútor: Creative World Kft. 1113 Budapest, Rőf utca 9-13.