-11%

Himalaya sensi white bieliaca zubná pasta na citlivé zuby 75 ml - 58675

Bežná cena 3,49 € Špeciálna cena 3,09 €

Prírodná ochrana a bielenie citlivých zubov.
Formula založená na technológii rastlinných enzýmov pomáha udržať citlivé zuby belšie bez chemického bielenia a vytvára na zuboch ochrannú vrstvu. Pomáha znižovať citlivosť ďasien. Poskytuje príjemnú chuť a svieži dych. bez fluoridov.

Popis: Zuby sú chránené pred zubným kazom:

Použitie: Dôkladne si čistite zuby aspoň dvakrát denne alebo podľa odporúčania zubného lekára! Deti vo veku 6 rokov a mladšie by si mali čistiť zuby množstvom veľkosti hrášku pod dohľadom rodičov! Zubnú pastu neprehĺtajte a po vyčistení zubov ju dôkladne opláchnite!

Hlavné zložky:

  • Vďaka prirodzenému bieliacemu účinku enzýmu (papaínu) obsiahnutého v papáji je vhodná na odstraňovanie škvŕn na zubnej sklovine.
  • Ananás (bromelaín): enzým (bromelaín) obsiahnutý v ananáse uvoľňuje zubný povlak a nečistoty na sklovine.
  • Miswak (Salvadora persica): má sťahujúce vlastnosti, takže spevňuje ďasná. Pomáha predchádzať zápalu ďasien a krvácaniu ďasien.
  • Špenát (Spinacea oleracea): pomáha blokovať otvorené dentínové kanáliky pod zubnou sklovinou ako hlavný zdroj citlivosti zubov, čím pomáha chrániť citlivé zuby.
  • Klinček (Eugenia caryophyllata): pomáha v boji proti nepríjemnému zápachu z úst vďaka svojim antimikrobiálnym vlastnostiam.
  • Popisy vlastností zložiek a použitia výrobkov uvedené na webovej stránke Natur Reform vychádzajú z dokumentácie a informácií poskytnutých dodávateľmi. Tieto informácie však majú len informatívny charakter a nie sú určené ako lekárske poradenstvo.
Viac informácií
Krajina pôvodu: India
Distribútor: Creative World Kft. 1113 Budapest, Rőf utca 9-13.