Jimjams detský hypoalergénny ochranný krém 100 ml - 95766

4,89 €

Chráňte citlivú pokožku svojho dieťaťa pred zapareninami alebo zmiernite existujúce podráždenie pokožky pomocou hypoalergénneho ochranného krému JimJams Baby. Hodvábny, roztierateľný ochranný krém s prírodnými aktívnymi zložkami, panthenolom a vitamínom E na každodennú ochranu, jemnú starostlivosť a regeneráciu citlivých oblastí pokožky pokrytých plienkami. Jeho používanie pomáha obnoviť a posilniť prirodzenú ochrannú vrstvu pokožky. Hypoalergénny, pretože jeho zložky minimalizujú riziko vzniku alergií. Dermatologicky testované. Oxid zinočnatý vytvára na pokožke prirodzenú bariéru proti vlhkosti, čím zabraňuje podráždeniu a zápalu pokožky. Poskytuje príjemný, nelepivý pocit na pokožke už od prvého použitia a možno ho použiť na tvár dieťaťa.

Aktívne zložky:

- Oxid zinočnatý: známa antibakteriálna, protizápalová a hojivá látka na rany. Na pokožke vytvára prirodzenú bariéru proti vlhkosti, zabraňuje podráždeniu pokožky a podporuje prirodzenú regeneráciu pokožky.
- Ryžový škrob: prírodná a neškodná alternatíva minerálneho mastenca. Absorbuje pot a prebytočný kožný maz bez vysušovania pokožky alebo upchávania pórov.
- Slnečnicový olej: zvláčňujúca zložka. Vyživuje pokožku, podporuje regeneračné procesy a pomáha zlepšovať funkciu ochrannej bariéry tým, že vyrovnáva rovnováhu vody a oleja.
- Aloe Vera: upokojuje, hydratuje a regeneruje pokožku, zanecháva ju hladkú a hodvábnu. Chráni pokožku pred vysúšaním v prípade povrchového poškodenia pokožky, poskytuje cenné živiny pokožke, ktorá potrebuje regeneráciu, a pomáha čo najrýchlejšie obnoviť prirodzenú ochrannú vrstvu.
- Glycerol: Látka viažuca vodu (humektant), ktorej hlavnými vlastnosťami je hydratácia pokožky a zabránenie strate vody. Pomáha udržiavať vlhkosť epidermy a má zjemňujúci účinok na pokožku.
- Bambucké maslo: vynikajúci zmäkčovadlo v kozmetike a bohatý zdroj antioxidantov (vitamíny A, E a F). Je skvelou zložkou pre suchú a citlivú pokožku.
- Pantenol: (provitamín B5) je jednou z najosvedčenejších upokojujúcich, hydratačných a bariéru posilňujúcich zložiek. Je tiež dobre známy pre svoje hojenie rán a regeneračné vlastnosti pokožky.
- Vitamín E: prirodzená zložka zdravej pokožky a druhý najpoužívanejší antioxidant po vitamíne C. Jeho významné antioxidačné vlastnosti chránia kožné bunky pred oxidačným stresom a predčasným starnutím, čím posilňujú obranyschopnosť pokožky.
- Skvalén: Vynikajúci hydratačný, zmäkčujúci prostriedok s prirodzenou antioxidačnou aktivitou. Zjemňuje pokožku, zvyšuje jej pružnosť a zlepšuje schopnosť kožných buniek obnovovať sa.

Prečo si vybrať JimJams Detský hypoalergénny ochranný krém:

- Jeho hodvábne jemné zloženie je ideálne aj pre tú najcitlivejšiu detskú pokožku
- Po nanesení sa nelepí a nelepí, takže je pre dieťa pohodlný
- Hypoalergénne zložky nedráždia a dobre ich znáša aj tá najmenšia pokožka
- Upokojuje začervenanú pokožku vďaka panthenolu
- Obsahuje oxid zinočnatý a ryžový škrob, ktoré viažu nežiaducu vlhkosť na povrch pokožky
- Aloe Vera vyživuje pokožku a pomáha jej čo najrýchlejšie regenerovať
- Bambucké maslo a slnečnicový olej posilňujú ochrannú bariéru a prirodzenú obranyschopnosť pokožky a chránia jej hydratáciu

Maximálna šetrnosť k pokožke:

- 0 % silikónového oleja
- 0 % minerálnych olejov
- 0 % parabénov
- 0% farbív
- 0% alergénnych vôní
- VEGÁNSKY

Použitie: Nanášajte jemne v tenkej vrstve na čistú a suchú pokožku pri každej výmene plienok alebo starostlivosti o pokožku vášho dieťaťa.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte mimo dosahu detí! Uchovávajte mimo dosahu detí.

Skladujte mimo dosahu svetla a pri izbovej teplote.

Ingredients: Voda, oxid zinočnatý, izopropylpalmitát, olej zo semien Helianthus Annuus, polyglyceryl-3-diizostearát, šťava z listov Aloe Barbadensis, izohexadekán, Oryza Sativa Strach, glycerín, maslo Butyrospermum Parkii, hydrogenované kokosové glyceridy, síran horečnatý, panthenol, propylénglykol, tokoferol (zmiešaný), beta-sitosterol, skvalén, sorban draselný, benzoan sodný, kyselina mliečna, parfum

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko