Jimjams detský tekutý hojdací prášok 100 ml - 95767

4,49 €

Udržujte citlivé miesta vášho dieťaťa náchylné na zapareniny dokonale suché a predchádzajte nežiaducemu podráždeniu pokožky s tekutým detským púdrom do kúpeľa JimJams Baby. Špeciálne krémové zloženie s ryžovým škrobom s obsahom prírodných zložiek upokojuje a chráni citlivé miesta dieťaťa (krk, stehná, zadoček, podpazušie atď.).

Hypoalergénny, pretože jeho zložky minimalizujú riziko vzniku alergií. Dermatologicky testované. Jednoduchá, rovnomerná distribúcia, bez rizika vdýchnutia prachu.

Poskytuje hodvábny pocit pokožky po vysušení. Viaže vlhkosť v prípade potenia, zanecháva pokožku suchú a sviežu.

Zložky Aloe Vera a bisabolol pomáhajú predchádzať a zmierňovať kožné problémy spôsobené potením alebo odreninami. Jeho používanie sa odporúča aj dospelým v prípade intenzívneho potenia (napr. podpazušia, nohy, stehná, kožné záhyby) a odierania pokožky alebo na prevenciu vzniku nepríjemného zápachu.

Účinné látky:

- Ryžový škrob: prírodná a neškodná alternatíva minerálneho mastenca. Absorbuje pot a prebytočný kožný maz bez vysušovania pokožky alebo upchávania pórov.
- Aloe Vera. V prípade povrchového poškodenia pokožky chráni pokožku pred vysúšaním a poskytuje cenné živiny pokožke, ktorá potrebuje regeneráciu, a pomáha čo najrýchlejšie obnoviť prirodzenú ochrannú vrstvu.
- Bisabolol: Upokojujúci, proti podráždeniu a antioxidant. Vďaka svojim protizápalovým vlastnostiam je ideálnou zložkou kozmetických výrobkov pre citlivú pleť so sklonom k podráždeniu. Jeho antioxidačné vlastnosti posilňujú prirodzenú antioxidačnú obranyschopnosť pokožky, čím sa stáva dôležitým protizápalovým a protidráždivým prostriedkom.

Prečo si vybrať tekutý púder JimJams Baby:

- Jeho hodvábne jemné zloženie je ideálne aj pre tú najcitlivejšiu detskú pokožku
- Po aplikácii nelepí a nelepí, takže je pre dieťa pohodlný
- Hypoalergénne zložky nedráždia a dobre ich znáša aj tá najmenšia pokožka
- Bisabolol pomáha predchádzať podráždeniu pokožky v oblasti vláskov a účinne upokojuje citlivé miesta
- Aloe Vera vyživuje a hydratuje pokožku a pomáha jej čo najrýchlejšie regenerovať

Maximálne šetrné zloženie k pokožke:

- 0 % mastenca
- 0 % minerálnych olejov
- 0% parabénov
- 0% farbív
- 0% alergénnych vôní
- VEGÁNSKY

Návod na použitie: Po kúpeli alebo podľa potreby naneste na čistú a suchú pokožku, najmä na miesta náchylné na potenie, a jemne vmasírujte, kým sa úplne nevstrebe. Aplikujte opakovane podľa potreby.

Upozornenie: len na vonkajšie použitie! Uchovávajte mimo dosahu detí! Uchovávajte mimo dosahu očí! Po použití si umyte ruky.

Skladujte mimo dosahu svetla, pri izbovej teplote.

Zloženie: Aqua, Oryza Sativa Starch, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Cyclomethicone, Dimethicone, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Bisabolol, Carbomer, Phenoxyethanol, Parfum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, o-Cymen-5-ol

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko