Jutavit Beta glukán komplex kapsuly 70 kapsúl - 58205

9,09 €

JutaVit Beta Glucan Complex. Výživový doplnok s obsahom beta-glukánu (1,3/1,6 D), organického zinku, organického selénu a vitamínu C.

JutaVit Beta Glucan Complex obsahuje beta-glukán, organický zinok, organický selén a vitamín C získané z kvasiniek Saccharomyces Cerevisiae. Beta glukán je prirodzene sa vyskytujúci polysacharid; rozlišuje sa niekoľko podtypov v závislosti od počtu atómov uhlíka pripojených k molekule. Je súčasťou bunkovej steny húb, rastlín a baktérií. Existuje v rozpustnej aj nerozpustnej forme: nerozpustný beta-glukán (1,3/1,6 D) má oveľa vyššiu biologickú aktivitu ako rozpustný beta-glukán. Prípravok obsahuje len organicky viazaný, vysoko využiteľný glukonát zinočnatý. Organický zinok z glukonátu zinočnatého má lepšiu využiteľnosť ako anorganické zlúčeniny zinku (oxid zinočnatý). Výrobok obsahuje organicky viazaný, vysoko využiteľný L-selenometionín. Organický selén získaný z L-selenometionínu má lepšiu využiteľnosť ako anorganické zlúčeniny selénu (seleničitan sodný, seleničitan sodný). Selén, zinok, vitamín C prispievajú k ochrane buniek pred oxidačným stresom. Selén sa podieľa na normálnej tvorbe spermií. Selén, zinok, vitamín C prispievajú k normálnemu fungovaniu imunitného systému.

Odporúčanédávkovanie: 2-3×1 kapsula denne, ktorá sa má prehltnúť celá s tekutinou pred jedlom.

Upozornenie:

  • Uchovávajte mimo dosahu malých detí.
  • Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
  • Tento výživový doplnok nie je náhradou vyváženej zmiešanej stravy a zdravého životného štýlu.

Skladovanie: pri izbovej teplote, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, v uzavretom obale.

Zloženie: extrakt z kvasinkových húb (Saccharomyces cerevisiae) s 80 % beta-glukánu (1,3/1,6 D), kyselina L-askorbová, hydroxypropylmetylcelulóza (obal kapsuly), objemové činidlá (fosforečnan vápenatý, mikrokryštalická celulóza), glukonát zinočnatý, protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín, oxid kremičitý), L-selenometionín).

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: JuvaPharma Kft. 2215 Káva, Bényei út 9.