Jutavit C-lipozóm 60 kusov - 54516

9,09 €

Lipozomálny prípravok vitamínu C s vitamínom D3, citrusovými bioflavonoidmi, výťažkami z aceroly a šípok.

Vitamíny obsiahnuté v lipozómoch sa takmer dokonale vstrebávajú, pretože fosfolipidový obal je veľmi podobný fosfolipidovému obalu, ktorý obklopuje bunky v živom organizme.
Vitamíny C a D prispievajú k normálnemu fungovaniu imunitného systému. Vitamín C prispieva k udržaniu normálnych psychických funkcií a k normálnemu fungovaniu nervového systému.

Vitamín C zvyšuje vstrebávanie železa. Vitamín C prispieva k správnej tvorbe kolagénu a prostredníctvom neho k udržaniu normálneho stavu ciev, kože, zubov, ďasien, chrupaviek, kostry.

Vitamín D prispieva k normálnemu vstrebávaniu/využívaniu vápnika a fosforu. Vitamín D pomáha udržiavať normálnu hladinu vápnika v krvi, zdravé kosti a funkciu svalov.

Vitamín D zohráva úlohu pri delení buniek.

Odporúčaný príjem: 1 až 3 filmom obalené tablety denne pre dospelých a 1 tableta, ktorá sa prehltne celá, pre deti staršie ako 6 rokov.

označenie 1 filmom obalená tableta obsahuje NRV
Vitamín C 400 mg 500%
Vitamín D3 10 µg 200%
Citrusové bioflavonoidy 25 mg
Extrakt zo šípok 25 mg
Výťažok z aceroly 20 mg

Uchovávajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčanú dávku. Výrobok by sa nemal používať ako jediný zdroj živín a mal by sa konzumovať ako súčasť vyváženej a pestrej stravy vrátane pravidelnej konzumácie ovocia a zeleniny, aby sa udržala hladina karoténu.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: JuvaPharma Kft. 2215 Káva, Bényei út 9.