Jutavit Calcium 500 mg D3 tablety 50ks - 27204

3,29 €

Vápnik je potrebný pre normálnu funkciu svalov a normálne fungovanie tráviacich enzýmov. Podieľa sa na normálnych metabolických procesoch produkujúcich energiu a na normálnom prenose vzruchových signálov. Vápnik sa podieľa na delení a špecializácii buniek.
Vitamín D prispieva k normálnemu vstrebávaniu/využívaniu vápnika a fosforu, k udržaniu normálnej hladiny vápnika v krvi, k zdravým kostiam, k funkcii svalov a k normálnej funkcii zubov. Vitamín D prispieva k normálnemu fungovaniu imunitného systému a zohráva úlohu pri delení buniek.

Odporúčaný príjem: 1 alebo 2 tablety denne.

Účinné látky V 1 tablete NRV V 2 tabletách NRV
Vápnik 500 mg 62,5% 1000 mg 125%
Vitamín D3 10 µg 200% 20 µg 400%

NRV = denný referenčný príjem pre dospelých vyjadrený v %.

Upozornenie:

  • Uchovávajte mimo dosahu malých detí.
  • Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
  • Konzumácia tohto výživového doplnku nenahrádza vyváženú, pestrú stravu a zdravý životný štýl.
  • Konzumácia výrobku sa neodporúča v prípade vysokej hladiny vápnika v krvi alebo v moči alebo v prípade obličkových kameňov obsahujúcich vápnik.
  • Pri konzumácii tohto výrobku je potrebné zohľadniť obsah vitamínu D v iných výrobkoch.

Skladovanie: pri izbovej teplote, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, v uzavretom obale.

Zloženie: Dávkovanie: 1: Zloženie: Komplex uhličitanu vápenatého (uhličitan vápenatý, maltodextrín), objemové činidlo (sodná soľ karboxymetylcelulózy), citrát vápenatý, zjasňovadlo (mastné kyseliny), protihrudkujúca látka (horečnaté soli mastných kyselín), Quali®-D (modifikovaný kukuričný škrob, cukor, antioxidanty [L-askorban sodný, alfa-tokoferol], triglyceridy mastných kyselín so stredne dlhým reťazcom, protihrudkujúca látka [oxid kremičitý], cholekalciferol), stabilizátor (polyvinylpolypyrolidón).

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: JuvaPharma Kft. 2215 Káva, Bényei út 9.