Jutavit Calcium forte CA+K2+D3 30 ks - 53804

3,99 €

Vápnik je potrebný na udržanie normálnych kostí a zubov. Vápnik prispieva k normálnej funkcii svalov, normálnej činnosti tráviacich enzýmov.
Podieľa sa na normálnych metabolických procesoch produkujúcich energiu, na normálnom prenose vzruchov. Vápnik sa podieľa na delení a špecializácii buniek. Vitamín D prispieva k normálnemu vstrebávaniu/využívaniu vápnika a fosforu, k udržaniu normálnej hladiny vápnika v krvi, k udržaniu zdravých kostí, svalovej funkcie, normálneho chrupu. Vitamín D prispieva k normálnemu fungovaniu imunitného systému a zohráva úlohu pri delení buniek. Vitamín K sa podieľa na udržiavaní normálnej štruktúry kostí a normálnej zrážanlivosti krvi.

Odporúčanýpríjem.

Účinné látky V 1 kapsule NRV
Vitamín K2 (menachinón-7 MK-7)
50 µg 66,67%
vápnik 600 mg 75%
Vitamín D3 1200 IU 30 µg 600%

NRV = denný príjem pre dospelých vyjadrený v %.

NE = medzinárodná jednotka.

Upozornenie:

  • Uchovávajte mimo dosahu malých detí.
  • Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
  • Konzumácia tohto výživového doplnku nie je náhradou vyváženej, pestrej stravy a zdravého životného štýlu.
  • Konzumácia výrobku sa neodporúča v prípade vysokej hladiny vápnika v krvi alebo v moči alebo v prípade obličkových kameňov obsahujúcich vápnik.
  • Neodporúča sa osobám užívajúcim antikoagulanciá kumarínového typu.

Ak ste tehotná alebo dojčíte, poraďte sa pred užívaním tohto výrobku so svojím lekárom.

Uchovávanie: Uchovávajte pri izbovej teplote mimo dosahu priameho slnečného žiarenia v uzavretom obale.

Ingredients: Uhličitan vápenatý, objemové činidlá (mikrokryštalická celulóza, hydroxypropylmetylcelulóza, hydroxypropylcelulóza), maltodextrín (kukurica), glazujúce látky (mastné kyseliny, polyetylénglykol), protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín, oxid kremičitý), modifikovaný kukuričný škrob, síran vápenatý, uhličitan horečnatý, sacharóza, antioxidanty (L-askorbát sodný, alfa-tokoferol), lipidy (olivového pôvodu), triglyceridy mastných kyselín so stredne dlhým reťazcom, prírodný vitamín K2 (menachinón-7, z Bacillus subtilis Natto), cholekalciferol.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: JuvaPharma Kft. 2215 Káva, Bényei út 9.