Jutavit Diozmin+hesperidín 500mg 30 tabliet - 38878

8,79 €

JutaVit Diosmín+Hesperidín 500 mg, 30-balenie diosmínu, hesperidínu, extraktu z listov žihľavy a extraktu z čučoriedok, bolo obnovené.

JutaVit Diosmín+Hesperidín 500 mg, prípravok obsahujúci diosmín, hesperidín, extrakt z listov žihľavy a extrakt z čučoriedok.

Hlavnými účinnými látkami prípravku sú hesperidín a diosmín, získané z citrusových plodov známeho prírodného pôvodu. Každá tableta obsahuje 450 mg diosmínu a 50 mg mikronizovaného hesperidínu (mikronizáciou sa molekuly diosmínu a hesperidínu, ktoré sú navzájom mnohonásobne väčšie, zmenšia na veľkosť 2-3 mikrometrov), 50-50 mg extraktu z listov žihľavy a extraktu z plodov čučoriedky.

Odporúčané užívanie : 1 tableta denne, ktorá sa má prehltnúť celá na poludnie alebo večer s jedlom.

Skladovanie: na suchom mieste chránenom pred svetlom pri teplote 25 ºC.

Upozornenie:

  • Konzumácia tohto výrobku sa neodporúča deťom, tehotným ženám a dojčiacim matkám.
  • Výživový doplnok nie je náhradou vyváženej, pestrej stravy a zdravého životného štýlu.
  • Uchovávajte mimo dosahu detí!
  • Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.

Ingredients: DIOSMÍN, OBJEMOVÉ ČINIDLÁ (FOSFOREČNANY VÁPENATÉ, MIKROKRYŠTALICKÁ CELULÓZA, HYDROXYPROPYLMETYLCELULÓZA, HYDROXYPROPYLCELULÓZA), HESPERIDÍN, EXTRAKT Z LISTOV ŽIHĽAVY, EXTRAKT Z ČUČORIEDOK, MALTODEXTRÍN (KUKURIČNÝ PÔVOD), PROTIHRUDKUJÚCE LÁTKY (OXID KREMIČITÝ, HOREČNATÉ SOLI MASTNÝCH KYSELÍN), ROZJASŇUJÚCA LÁTKA (MASTNÉ KYSELINY), ZVLHČOVADLO (GLYCEROL).

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: EU
Distribútor: JuvaPharma Kft. 2215 Káva, Bényei út 9.