Jutavit Ginkgo biloba 120mg Magnézium 150mg 50 ks - 48667

6,39 €

JutaVit Ginkgo Biloba Forte 120 mg + magnézium 150 mg 50 ks je výživový doplnok s obsahom extraktu z ginkgo biloby a magnézia.

Flavonoidy ginkga (papradia) prispievajú k normálnej činnosti obehového systému, k správnemu prietoku krvi, a tým k zásobovaniu buniek kyslíkom a živinami. Ginko môže prispievať k udržaniu správnej funkcie mozgu u starších ľudí

Flavonoidy v ginku môžu prispievať k normálnej funkcii periférneho obehového systému, k udržaniu správnej funkcie mozgu. Horčík prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému.

Odporúčanédávkovanie: 1 kapsula denne, ktorá sa má ráno prehltnúť celá a zapiť vodou.

Účinné látky 1 kapsula NRV
Extrakt z ginka dvojlaločného 120 mg ---%
z toho:
flavonoidy ginkga
28,8 mg ---%
terpénový laktón
(ginkgolidy, bilobalid)
7,2 mg ---%
Horčík 150 mg 40 %

NRV = denný príjem pre dospelých vyjadrený v %.

Skladovanie: pri izbovej teplote, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, v uzavretom obale.

Upozornenie:

  • Konzumácia tohto výživového doplnku nenahrádza vyváženú, pestrú stravu a zdravý životný štýl!
  • Uchovávajte mimo dosahu malých detí.
  • Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
  • Vzhľadom na charakter ginkgo biloby sa jej konzumácia neodporúča počas tehotenstva, dojčenia, užívania antikoagulancií alebo pred operáciou, pretože môže predĺžiť čas zrážania krvi. Môže ovplyvniť hladinu cukru v krvi, preto by sa diabetici mali pred užívaním tohto prípravku poradiť so svojím lekárom.

Zloženie: oxid horečnatý, extrakt z ginkgo biloby, želatína, objemové látky (mikrokryštalická celulóza, fosforečnan vápenatý), protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín, oxid kremičitý), farbivá (oxid titaničitý, komplex chlorofylu a medi, oxidy a hydroxidy železa).

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: JuvaPharma Kft. 2215 Káva, Bényei út 9.