Jutavit Glukozamín Chondroitín kolagén MSM D + C vitamin filmom obalené tablety 60 kusov - 87999

9,59 €

JutaVit Glukosamín Chondroitín Kolagén MSM Vitamín D+C.

Výživový doplnok s obsahom glukosamín sulfátu, chondroitín sulfátu, MSM (OptiMSM®), kolagénu (Peptan®), vitamínu D3 a vitamínu C!

Vitamín C prispieva k tvorbe kolagénu, a tým k udržaniu normálneho stavu ciev, pokožky, zubov, ďasien, chrupaviek a kostí . Naše telo sa pohybuje prostredníctvom kĺbov, ktoré sú dôležitou súčasťou chrupaviek, ktoré chránia konce našich kostí. Chrupavka je elastické tkanivo s vysokou nosnosťou, ktorého pružnosť úzko súvisí s obsahom vody v medzibunkovej tekutine produkovanej bunkami chrupavky. Glukozamín sulfát a chondroitín sulfát sú prirodzené zložky tkaniva chrupavky so schopnosťou viazať vodu. Kolagén je prirodzenou zložkou kožného tkaniva. Kolagén v tomto výrobku je vyrobený z peptidu hovädzieho kolagénu Peptan®, ktorý vyrába jedna z popredných svetových kolagénových spoločností Roussselot z Francúzska. Kolagén Peptan® je prírodný kolagén vysokej čistoty. Vitamín D3 prispieva k normálnemu vstrebávaniu/využívaniu vápnika a fosforu, k normálnej hladine vápnika v krvi a k udržaniu zdravej funkcie kostí a svalov

Odporúčanýpríjem. Prípravok sa odporúča užívať nepretržite najmenej 3 mesiace. Počas užívania tabliet sa odporúča piť dostatok tekutín.

Účinné látky V 2 filmom obalených tabletách NRV
Vitamín C 120 mg 150%
Vitamín D3 (Qualid-D) 15 µg
600 IU
300%
Glukumín sulfát 1000 mg ---%
Mentyl-sulfónmetán
MSM (Optimsm)
640 mg ---%
Chondroitín sulfát 400 mg ---%
Kolagén (peptan) 10 mg ---%

NRV = denná dávka pre dospelých vyjadrená v percentách
NE = medzinárodná jednotka

Skladovanie: pri izbovej teplote, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, v uzavretom obale.

Upozornenie:

  • Uchovávajte mimo dosahu malých detí!
  • Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
  • Tento výživový doplnok nie je náhradou vyváženej, pestrej stravy a zdravého životného štýlu.
  • Neužívajte tento výrobok, ak ste citliví na morské mäkkýše alebo kôrovce.

Zloženie: - Mäkkýše a kôrovce:Glukosamín sulfát chlorid draselný (extrahovaný z krabích ulít), metylsulfonylmetán (OptiMSM®), chondroitín sulfát sodný, objemové činidlá (mikrokryštalická celulóza, hydroxypropylmetylcelulóza), kyselina L-askorbová, farbivo (oxid titaničitý), hydrolyzovaný kolagén (hovädzí) Peptan®, protihrudkujúca látka (horečnaté soli mastných kyselín, mastenec), rozjasňovač (mastné kyseliny), zmáčadlo (polydextróza), Quali®-D vitamín D3 (modifikovaný kukuričný škrob, cukor [0,6 mg], antioxidant [L-askorbát sodný, alfa-tokoferol], triglyceridy mastných kyselín so stredne dlhým reťazcom, protihrudkujúca látka [oxid kremičitý], cholekalciferol).

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: JuvaPharma Kft. 2215 Káva, Bényei út 9.