Jutavit Koenzým Q10 100 mg rozpustný vo vode 30 kusov - 59235

12,79 €

JutaVit Koenzým Q10 - formula rozpustná vo vode - kapsule je doplnok stravy s obsahom 100 mg koenzýmu Q10, vitamínov B1, C, betakaroténu, organického selénu, extraktu z olivových listov.

Q10 je látka, ktorá sa nachádza v bunkách, najmä v ich mitochondriách. Jeho produkcia môže vekom klesať. Prípravok obsahuje organicky viazaný, vysoko biologicky dostupný L-selenometionín. Organický selén získaný z L-selenometionínu má lepšiu biologickú dostupnosť ako anorganické zlúčeniny selénu (seleničitan sodný, seleničitan sodný). Vitamín B1 (tiamín) prispieva k správnemu fungovaniu srdca. Vitamín A zohráva úlohu pri diferenciácii buniek. Vitamín C a selén naochranu buniek pred oxidačným stresom a k normálnemu fungovaniu imunitného systému.

Odporúčané dávkovanie: 1 kapsula denne, ktorá sa má ráno prehltnúť celá a zapiť vodou.

Skladujte pri izbovej teplote, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, v uzavretom obale.

Upozornenie:

  • Uchovávajte mimo dosahu malých detí.
  • Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
  • Konzumácia tohto výživového doplnku nie je náhradou vyváženej, pestrej stravy a zdravého životného štýlu.

Zloženie: 1: Zloženie: vo vode rozpustný koenzým Q10 (modifikovaný škrob [kukurica], koenzým Q10, maltodextrín [kukurica], protihrudkujúca látka [oxid kremičitý]) , želatína (obal kapsuly), prípravok s extraktom z listov olejnatých semien (extrakt z listov olejnatých semien, maltodextrín), objemové činidlo (fosforečnan vápenatý), kyselina L-askorbová, protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín, oxid kremičitý), Quali®-beta-karoténová formulácia (modifikovaný kukuričný škrob, kukuričný škrob, beta-karotén, glukózový sirup, antioxidant [L-askorban sodný, alfa-tokoferol]), tiamín mononitrát (Quali®-B), L-seleno-metionín.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: JuvaPharma Kft. 2215 Káva, Bényei út 9.