Jutavit kolagén hialuron komplex jahodový kolagén v prášku 400 g - 87348

18,49 €

JutaVit Collagen Complex - doplnok stravy s obsahom hydrolyzovaného kolagénu, kyseliny hyalurónovej, biotínu, organického zinku, vitamínu C a sladidiel. Príchuť jahoda.

  • Obsahuje hydrolyzovaný kolagén!
  • Neobsahuje umelé príchute ani farbivá!
  • Neobsahuje konzervačné látky!
  • Neobsahuje cukor!

Kolagén je prirodzenou súčasťou kožného tkaniva. Kolagén v tomto výrobku je vyrobený z vysoko čistého prírodného hovädzieho kolagénového peptidu. Kyselina hyalurónová je polysacharid s vysokou schopnosťou viazať vodu, ktorý sa nachádza aj v ľudskom tele a okrem iného sa nachádza v kožnom tkanive. Vitamín C prispieva k správnej tvorbe kolagénu, a tým k udržaniu normálneho stavu pokožky, zubov, kostí, chrupaviek a ďasien. Biotín a zinok prispievajú k udržaniu normálnej pokožky a vlasov. Zinok prispieva k udržaniu normálneho stavu kostí a nechtov. Prípravok obsahuje iba organický glukonát zinočnatý, ktorý je vysoko biologicky dostupný. Organický zinok z glukonátu zinočnatého má lepšiu biologickú dostupnosť ako anorganické zlúčeniny (oxid zinočnatý).

Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu malých detí! Neprekračujte odporúčanú dennú dávku! Výživový doplnok nie je náhradou vyváženej zmiešanej stravy a zdravého životného štýlu!

Skladovanie: pri izbovej teplote, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, v uzavretom vrecku!

Pre dospelých: denne rozmiešajte 1 odmerku (12,9 g) v 250 ml vody a spotrebujte. 12,1 ml (12,5 mg) na 100 ml vody a na jednu dávku užite 250 ml vody.

Účinné látky Denná dávka (12,9) NRV
Hydrolyzovaný kolagén 10000 ---%
Vitamín C 500 mg 625%
Kyselina hyalurónová (z hyaluronátu sodného) 100 mg ---%
Zinok (z organického glukonátu zinočnatého) 10 mg 100%
Biotín 125 µg 250%

Zloženie: kolagén (hovädzieho pôvodu), regulátor kyslosti (kyselina citrónová), kyselina L-askorbová, aróma (jahodová [prírodná]), farbivo (prášok z červenej repy), glukonát zinočnatý, hyaluronát sodný, sladidlá (sukralóza, glykozidy steviolu z extraktu listov stévie), protihrudkujúca látka (vápenaté soli mastných kyselín), D-biotín,

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: JuvaPharma Kft. 2215 Káva, Bényei út 9.