Jutavit Komplex chrupavka-kosti-svaly 9 tabliet 120 kusov - 87998

12,59 €

Jutavit Porc-Csont-Izom Complex 9. s 9 účinnými látkami. Výživový doplnok s obsahom glukosamín sulfátu, chondroitín sulfátu, vitamínov C, D3, K2, vápnika, zinku, mangánu a medi. So zvýšeným obsahom účinných látok!

Náš pohybový aparát sa skladá z aktívnej a pasívnej časti. Pasívnu časť tvorí náš kostrový systém a kĺby. Naše telo sa pohybuje prostredníctvom kĺbov, ktorých dôležitou súčasťou je chrupavkové tkanivo, ktoré chráni konce kostí. Chrupavka je elastické tkanivo s vysokou nosnosťou, ktorého pružnosť úzko súvisí s obsahom vody v medzibunkovej tekutine produkovanej bunkami chrupavky. Glukozamín sulfát a chondroitín sulfát sú prirodzené zložky tkaniva chrupavky so schopnosťou viazať vodu. Kolagén je prirodzenou zložkou kožného tkaniva. Vysoko čistý prírodný kolagén v tomto výrobku sa vyrába z hovädzieho kolagénového peptidu Peptan® typu 1, ktorý OptiMSM je MSM prírodného pôvodu,.

Počas užívania tohto prípravku sa odporúča piť veľa tekutín (najmenej 2 litre denne). Odporúča sa prehĺtať tablety s veľkým množstvom tekutiny počas jedla alebo po jedle.

Účinné látky V 3 filmom obalených tabletách (denná dávka) NRV
Vitamín C 90 mg 112,5%
Vitamín D3 (QUALI-D) 15 µg 300%
Vitamín K2 (pomer trans K2 viac ako 99 %) 15 µg 20%
Vápnik 450 mg 56,25%
Zinok 15 mg 150%
Mangán 2,4 mg 120%
Meď 1,5 mg 150%
Glukozamín sulfát 1500 mg ---%
Metyl-sulfonyl-metán 600 mg ---%
Chondroitín sulfát 200 mg

---%

Kolagén (peptan) 150 mg ---%

NRV = referenčná hodnota živín pre dospelých vyjadrená ako % denného referenčného príjmu

Odporúčanédávkovanie: dospelým sa odporúča užívať 3× 1 filmom obalenú tabletu denne nepretržite počas najmenej 3 mesiacov. Odporúča sa aj dlhodobejšie užívanie, až do

Upozornenie:

  • Uchovávajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Tento výživový doplnok nie je náhradou vyváženej, pestrej stravy a zdravého životného štýlu.
  • Neužívajte tento výrobok, ak ste citliví na morské mäkkýše alebo kôrovce.

Skladovanie: pri izbovej teplote, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, v uzavretom obale.

Ingredients: Glukozamín sulfát chlorid draselný (extrahovaný z krabích ulít), komplex uhličitanu vápenatého (uhličitan vápenatý, maltodextrín [kukurica]), metylsulfonylmetán (OPTIMSM®), objemové činidlá (mikrokryštalická celulóza, hydroxy[1]propylmetylcelulóza, hydroxypropylcelulóza), chondroitín[1]sulfát sodný, hydrolyzovaný kolagén (hovädzí Peptan®), glukonát zinočnatý, stabilizátor (polyvinylpyrolidón), kyselina L-askorbová, protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín, oxid kremičitý), glukonát mangánatý, zjasňovač (mastné kyseliny), glukonát meďnatý, Quali®-D (modifikovaný kukuričný škrob, sacharóza, antioxidant (L-askorban sodný, alfa-tokoferol], triglyceridy mastných kyselín so stredne dlhým reťazcom, protihrudkujúca látka (oxid kremičitý), cholekalciferol), zvlhčovadlo (glycerol), vitaMK7® Zloženie vitamínu K2 (maltodextrín [kukuričný pôvod], olivový olej, menachinón-7 [vitamín K2, prírodný, pôvod Bacillus subtilis Natto]).

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: JuvaPharma Kft. 2215 Káva, Bényei út 9.