Jutavit lucovitaal odstraňovač bradavíc 2 ml - 95986

10,39 €

Používanie odstraňovača bradavíc JutaVit Lucovitaal je veľmi jednoduché. Tento špeciálny prípravok pôsobí špeciálne na bradavice a poskytuje účinné riešenie na ošetrenie kožných škvŕn. Prípravok sa rýchlo vstrebáva do pokožky a zameriava sa na bradavice bez poškodenia okolitého tkaniva.

Bezbolestná liečba bradavíc. Lieči bežné bradavice na rukách a nohách.

Odstraňovač bradavíc je zdravotnícka pomôcka na liečbu bežných bradavíc. Obsahuje kyselinu monochlóroctovú, ktorá má rozkladný účinok na pokožku. Rozpúšťa bradavicu vrstvu po vrstve. Kyselina monochlóroctová zabezpečuje, že bunky obsahujúce vírus bradavice zmiznú.

Lucovital® odstraňovač bradavíc by sa mal používať len vtedy, ak sa zohľadnia nasledujúce podmienky.

Bežná varixová bradavica, ktorá sa vyskytuje najmä na rukách a nohách;
Farba bradavice je rovnaká ako farba kože;
Obvod sa pohybuje od jedného milimetra do jedného centimetra;
Použitie: Vredy sa vyskytujú na celom svete:
Je potrebná len 1 aplikácia. Pre dospelých a deti (staršie ako 4 roky).

Umiestnite fľašu s kefkou na pevný podklad, ktorý odolá žieravej tekutine. Zabráňte kontaktu s oblečením, textíliami alebo obrusmi. Fľaša na štetce sa dá otvoriť stlačením uzáveru a jeho otočením proti smeru hodinových ručičiek. Pred úplným odstránením uzáveru z fľaše s kefkou naneste na zdravú pokožku v okolí bradavice veľké množstvo vazelíny alebo zinkovej masti. Odstráňte uzáver z fľaštičky na štetce. Potom pomocou špachtle naneste na bradavicu malé množstvo prípravku na odstraňovanie bradavíc (nedovoľte, aby tekutina odkvapkávala). Dbajte na to, aby ste prípravok na odstraňovanie bradavíc nanášali len na bradavicu a aby ste bradavicu netreli viac ako raz. Nechajte chvíľu zaschnúť a bradavicu nezakrývajte. Po použití fľaštičku so štetcom opatrne zatvorte. Tekutina potrebuje týždeň na rozpustenie vrchnej vrstvy bradavice, takže po aplikácii sa nedostavia okamžité výsledky. Odstraňovač bradavíc by sa nemal aplikovať častejšie ako raz za týždeň.

V závislosti od veľkosti a hrúbky bradavice môže byť potrebné ošetrenie prípravkom Wart Remover po týždni zopakovať. Bradavice sú nákazlivé, preto neodporúčame, aby sa o výrobok delili viaceré osoby.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Holandsko