Jutavit škorica, bio chróm, zázvor, kôpor semienka tablety 120 ks - 57874

9,09 €

JutaVit Škorica filmom obalené tablety sú výživový doplnok s obsahom chrómu, škorice, koreňa zázvoru a výťažkov zo semien kôpru.
Pre normálnu hladinu cukru v krvi.

Chróm prispieva k udržaniu normálnej hladiny cukru v krvi a podieľa sa na normálnom metabolizme makroživín. Organický chróm z pikolinátu chrómu má lepšiu využiteľnosť ako anorganické zlúčeniny chrómu (chlorid chrómu III).

  • Chróm v prípravku obsahuje len organicky viazaný, vysoko využiteľný pikolinát chrómu.
  • Škorica môže prispievať k udržaniu normálnej hladiny cukru v krvi a k zdravému metabolizmu sacharidov (napr. cukru).
  • Kôpor môže napomáhať tráveniu a podporovať normálnu funkciu pečene.
  • Zázvor môže prispievať k normálnemu tráveniu.

Odporúčanédávkovanie: 2× 1 tableta denne, ktorá sa má prehltnúť celá a zapiť dostatočným množstvom tekutiny pred jedlom.

Hatoaterial 2 tablety v jednej dávke NRV
Chróm 150 µg 375%
Extrakt z kôry cejlónskej škorice
(Cinnamomum zeylanicum)
500 mg ---%
Výťažok z koreňa zázvoru
(Zingiber officinale)
200 mg ---%
z toho: gingeroly 11,82 mg ---%
Extrakt z chrenových semien
(Anethum graveolens)
100 mg ---%

NRV = denná dávka pre dospelých vyjadrená v %.

Informácie:

Zložky: - potraviny s obsahom tuku, - potraviny s obsahom tuku, - potraviny s obsahom tuku, - potraviny s obsahom tuku, - potraviny s obsahom tuku: Zázračné látky: (fosforečnan vápenatý, mikrokryštalická celulóza, hydroxypropylmetylcelulóza, hydroxypropylcelulóza), prípravok s extraktom cejlonskej škorice (extrakt cejlonskej škorice, maltodextrín [kukurica]), prípravok s extraktom zázvoru (extrakt z koreňa zázvoru, maltodextrín [kukurica]), prípravok extraktu semien kôpru (extrakt kôpru, maltodextrín [kukurica]), protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín, oxid kremičitý), zjasňujúce látky (mastné kyseliny), pikolinát chrómu (III)), zvlhčovadlo (glycerol).

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: JuvaPharma Kft. 2215 Káva, Bényei út 9.