Jutavit tablety na kontrolu cukrovky 80 tabliet - 27189

9,29 €

Diab Control s bylinkami, 80 ks JutaVit

JutaVit Diab Control je prípravok obsahujúci optimálnu zmes komplexných prírodných účinných látok. Na rozdiel od mnohých podobných produktov neobsahujú tablety JutaVit Diab Control len práškovú (mletú) verziu bylín, ale extrakt z bylín, ktorý je 8-11-násobným koncentrátom cennej časti rastliny.

Výťažok z cejlónskej škorice, výťažok z hrušky balzamovej (čarančového čaju) a výťažok z listov čučoriedky podporujú normálny metabolizmus cukru v krvi v organizme.

Kedy by sa mal konzumovať?

  • Pri cukrovke, inzulínovej rezistencii, metabolických poruchách.

Účinné látky (denná dávka):

  • 152 mg extraktu z cejlónskej škorice
  • 102 mg extraktu z čučoriedok
  • 101 mg výťažok z hrušky balzamovej (čarančového čaju)
  • 48 mg extrakt z koreňa púpavy lekárskej
  • 97 mg výťažok zo strukov bielej fazule

Použitie:

  • 2 tablety denne sa prehĺtajú celé a zapíjajú sa tekutinou.

Neprekračujte množstvo uvedené v návode na použitie. Prípravok nie je náhradou pestrej stravy a zdravého životného štýlu. Uchovávajte obal mimo dosahu detí.

Doba použiteľnosti: Po uplynutí doby použiteľnosti sa liek môže vylúčiť:

Uchovávajte pri izbovej teplote, mimo dosahu priameho slnečného svetla, v uzavretom obale. Neužívajte JutaVit Diab Control po dátume exspirácie uvedenom na škatuli.

Zloženie: JutaVit Jutaba je určený pre deti od 3 rokov:

Obsahuje: Objemové činidlo (fosforečnan vápenatý, mikrokryštalická celulóza), extrakt z cejlónskej škorice, extrakt z listov čučoriedky, extrakt z hrušky balzamovej, extrakt zo strukov fazule bielej, extrakt z koreňa púpavy, protihrudkujúca látka (stearan horečnatý).

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: JuvaPharma Kft. 2215 Káva, Bényei út 9.