Jutavit vitamín C 1000 C D duo plus tablety 100 kusov - 88520

10,49 €

Výživový doplnok s obsahom vitamínu C, vitamínu D3, organického zinku, citrusových bioflavonoidov a extraktu zo šípok.

Vitamín C, vitamín D3 a zinok prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. Vitamín C prispieva k zníženiu miery únavy a vyčerpania, k ochrane buniek pred oxidačným stresom, k udržaniu normálnych psychických funkcií a k normálnej činnosti nervového systému. Zvyšuje vstrebávanie železa a prispieva k správnej tvorbe kolagénu, a tým k udržaniu normálneho stavu ciev, pokožky, zubov, ďasien, chrupaviek a kostí. Vitamín D prispieva k normálnemu vstrebávaniu/využívaniu vápnika a fosforu, k udržiavaniu hladiny vápnika v krvi, k udržiavaniu zdravej štruktúry kostí, funkcie svalov a normálneho chrupu a zohráva úlohu pri delení buniek. Komplex citrusových bioflavonoidov v tomto výrobku sa získava z horkého pomaranča. Zinok prispieva k udržaniu normálnej psychickej činnosti, pokožky a vlasov. Organický zinok z glukonátu zinočnatého má lepšie využitie ako anorganické zlúčeniny zinku (oxid zinočnatý).

Odporúčanédávkovanie: 1 filmom obalená tableta denne, ktorá sa má prehltnúť celá a zapiť tekutinou.

Účinné látky 1 tableta tarlmazu NRV
Vitamín C 1000 mg 1250%
Vitamín D3 50 μg (2000 IU)

500%

Zinok (z organického glukonátu zinočnatého) 15 mg 150%
Výťažok zo šípok 25 mg ---%
Citrusové bioflavonoidy
(naringín, hesperidín a neohesperidín)
12 mg ---%

NRV = denný príjem pre dospelých vyjadrený v %.

NE = medzinárodná jednotka

Upozornenie:

  • Uchovávajte mimo dosahu malých detí.
  • Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
  • Konzumácia tohto výživového doplnku nenahrádza vyváženú, pestrú stravu a zdravý životný štýl.

Neodporúča sa v prípade vysokej hladiny vápnika v krvi alebo v moči alebo v prípade obličkových kameňov obsahujúcich vápnik. Uchovávajte mimo dosahu malých detí!

Skladovanie: pri izbovej teplote, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia, v uzavretom obale.

Zloženie: Vápenaté kalcium: Kyselina L-askorbová, objemové látky v tabletách (mikrokryštalická celulóza, hydroxypropylmetylcelulóza, fosforečnany vápenaté), glukonát zinočnatý, extrakt z horkého pomaranča (s citrusovými bioflavonoidmi), extrakt zo šípok, Quali®-D (modifikovaný kukuričný škrob, sacharóza, antioxidant [L-askorban sodný, alfa-tokoferol], triglyceridy mastných kyselín so stredne dlhým reťazcom, protihrudkujúca látka [oxid kremičitý], cholekalciferol), glazúrovacie činidlo (mastné kyseliny), bezfarebný poťah tablety (objemové činidlá [hydroxypropylmetylcelulóza, hydroxypropylcelulóza], zvlhčovadlo [glycerol]), protihrudkujúce činidlá [oxid kremičitý, horečnaté soli mastných kyselín)..

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: JuvaPharma Kft. 2215 Káva, Bényei út 9.