Jutavit vitamín C 1000 mg D 3 zinok 100 ks - 46888

7,89 €

Výživový doplnok s predĺženým uvoľňovaním vitamínu C s vitamínom D3, zinkom a výťažkom zo šípok, ktorý postupne dodáva do tela vitamín C.

  • Vitamín C, vitamín D3 a zinok prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému.
  • Vitamín C prispieva aj k zníženiu miery únavy a vyčerpania, k ochrane buniek pred oxidačným stresom, k udržaniu normálnych psychických funkcií a k normálnej činnosti nervového systému.
  • Zvyšuje vstrebávanie železa a prispieva k správnej tvorbe kolagénu, a tým k udržaniu normálneho stavu ciev, pokožky, zubov, ďasien, chrupaviek a kostí.
  • Vitamín D3 prispieva k normálnemu vstrebávaniu/využívaniu vápnika a fosforu, k udržaniu hladiny vápnika v krvi, k udržaniu zdravých kostí, k funkcii svalov, k normálnemu chrupu a zohráva úlohu pri delení buniek.

Odporúčaný príjem.

1 tableta obsahuje Množstvo NRV
Vitamín C 1000 mg 1250%
Vitamín D3 10 μg (400 IU) 200%
Zinok 15 mg 150%
Extrakt zo šípok 25 mg ---%

NRV = denná dávka pre dospelých vyjadrená v %.
NE = medzinárodná jednotka

Skladovanie: Skladujte pri izbovej teplote mimo dosahu priameho slnečného žiarenia v uzavretom obale mimo dosahu malých detí.

Upozornenia:

  • Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
  • Konzumácia tohto výživového doplnku nie je náhradou vyváženej, pestrej stravy a zdravého životného štýlu.

Ingredients: Kyselina L-askorbová, objemové činidlá (mikrokryštalická celulóza, fosforečnan vápenatý, hydroxypropylmetylcelulóza), extrakt zo šípok, oxid zinočnatý, rozjasňujúce látky (mastné kyseliny), protihrudkujúce látky (horečnaté soli mastných kyselín, mastenec, oxid kremičitý), farbivá (oxid titaničitý, oxidy a hydroxidy železa), modifikovaný kukuričný škrob, zvlhčovadlo (polydextróza), kokosový olej, cukor, antioxidanty (L-askorban sodný, alfa-tokoferol), triglyceridy mastných kyselín so stredne dlhým reťazcom, cholekalciferol.

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: JuvaPharma Kft. 2215 Káva, Bényei út 9.