Jutavit vitamín C 500 mg D3 s výťažkom zo šípok 45 ks - 46890

3,69 €

Doplnok stravy s predĺženým uvoľňovaním vitamínu C s vitamínom D3, zinkom a výťažkom zo šípok, ktorý zabezpečuje postupný prísun vitamínu C do organizmu.

Vitamín C, vitamín D3 a zinok prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému.
Zvyšuje vstrebávanie železa a prispieva k správnej tvorbe kolagénu, a tým k udržaniu normálneho stavu ciev, pokožky, zubov, ďasien, chrupaviek a kostí.
Vitamín D3 prispieva k normálnemu vstrebávaniu/využívaniu vápnika a fosforu, k udržaniu hladiny vápnika v krvi, k udržaniu zdravých kostí, k funkcii svalov, k normálnemu chrupu a zohráva úlohu pri delení buniek.

Odporúčaný príjem.

Upozornenie:

  • Uchovávajte mimo dosahu malých detí.
  • Neprekračujte odporúčanú dennú dávku.
  • Konzumácia tohto výživového doplnku nie je náhradou vyváženej, pestrej stravy a zdravého životného štýlu.
1 tableta obsahuje Množstvo NRV%
Vitamín C 500 mg 625%
Vitamín D3 10 μg (400NE) 200%
Zinok 15 mg 150%
Extrakt zo šípok 25 mg ---%

NRV = denná hodnota príjmu pre dospelých vyjadrená v %
NE = národnosť

Zloženie: Šípková ruža: Kyselina L-askorbová, objemové činidlá (mikrokryštalická celulóza, fosforečnany vápenaté, hydroxypropylmetylcelulóza), extrakt zo šípok, oxid zinočnatý, rozjasňovač (mastné kyseliny), bezfarebný poťah tablety (objemové činidlá [hydroxypropylmetylcelulóza, hydroxypropylcelulóza], zvlhčovadlo [glycerol]), protihrudkujúca látka (horečnaté soli mastných kyselín), Quali®-D (modifikovaný kukuričný škrob, sacharóza, antioxidant [L-askorban sodný, alfa-tokoferol], triglyceridy mastných kyselín so stredne dlhým reťazcom, protihrudkujúca látka [oxid kremičitý], cholekalciferol).

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: JuvaPharma Kft. 2215 Káva, Bényei út 9.