Khadi organická farba na vlasy v prášku čierna 100 g - 31550

16,49 €

Pocíťte kúzlo čiernych vlasov!

S rastlinnou farbou na vlasy Khadi Black dosiahnete sýtu, výraznú čiernu farbu bez modrého odtieňa. Khadi Black sa najlepšie hodí pre stredne blond až tmavé začínajúce farby vlasov. V tomto prípade získate žiarivú, teplú čiernu a intenzívnu havranie čiernu. Je vaša farba vlasov svetlejšia alebo sivá? V takom prípade použite predfarbenie so 100 % hennou Khadi, aby ste dosiahli dokonalý farebný výsledok.

Táto rastlinná farba na vlasy obsahuje účinné zložky, ako je indigo, henna a amla. Rastlinná farba na vlasy dodá vašim vlasom intenzívnu tmavú farbu. Rastlinné pigmenty ako vrstva farby obklopujú a vyživujú každý prameň vlasov. Vo vlasoch pocítite odolnosť a objem. Vaše vlasy budú žiariť zdravým leskom prirodzenej čiernej farby. Khadi Black je 100 % rastlinná a vegánska - bez umelých prísad, ako sú amoniak, peroxidy alebo azofarbivá.

Rastlinná farba na vlasy Khadi Black obsahuje nasledujúce zložky:

Indigo dodáva vlasom farbu, výživu a lesk. Rastlina indigo pochádza z východnej Ázie a Indie a do Európy sa dostala cez Egypt. Tmavomodré farbivo z jej listov nahradilo dovtedy bežne používané farbivá. Indigo dodáva vlasom hlbokú, tmavú a žiarivo čiernu farbu.

Jemne farbí vlasy do červena. Khadi Black nedáva modrastý odtieň. Výťažok z henny intenzívne vyživuje a posilňuje vlasy. Zanecháva vlasy zdravé a prirodzene lesklé.

Amla je v ajurvéde známa svojimi všestrannými účinkami. Ovocie, známe aj ako indický egreš, je veľmi bohaté na vitamín C. Amla robí vlasy nádherne hebké. Extrakt obnovuje krehké vlasy, posilňuje vlasové korienky a regeneruje pokožku hlavy.

Zloženie: Indigofera Tinctoria (Indigo), Lawsonia Inermis (Henna), Emblica Officinalis (Amla)

Viac informácií
Krajina pôvodu: India
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.