Khadi organická farba na vlasy v prášku popolavo hnedá 100 g - 88099

16,49 €

Čistá a prirodzená: matná, stredne hnedá farba vlasov bez červených tónov s popolavo hnedou farbou na vlasy Khadi! Výsledok závisí od vašej pôvodnej farby vlasov, od krémového, jemného odtieňa cappuccino až po intenzívnu tmavohnedú kávovú farbu.

Vzácne, čisto rastlinné zložky poskytujú intenzívnu farbu a bohatú výživu vašim vlasom - farba, objem a lesk v jednom kroku! Indigo a henna poskytujú žiarivú, dlhotrvajúcu farbu a veľmi dobre kryjú biele a šedivé vlasy. Cassia vyživuje a zabezpečuje silnú štruktúru vlasov. Amla, olej z bhringa a neem dodajú vlasom lesk a objem.

Rastlinné pigmenty obaľujú každý prameň vlasov ako vyživujúca vrstva. Popolovohnedá farba na vlasy Khadi tak dodá vašim vlasom nielen intenzívnu farbu, ale aj silný objem a zamatový lesk.

Toto sú zložky, ktoré sa nachádzajú v bylinnej farbe na vlasy Khadi:

Indigo pochádza z listov rastliny indigo. Výťažok pochádza z listov rastliny indigo.

Amla, známa aj ako indický egreš, je skutočnou bombou vitamínu C - obsahuje 20-krát viac vitamínu C ako pomaranč. Amla posilňuje, vyživuje a zanecháva vlasy nádherne hebké.

Bhringa, známa aj ako nepravá sedmokráska, sa v ajurvédskej medicíne považuje za omladzujúci prostriedok. Posilňuje vlasy a stimuluje ich rast. Je účinná aj proti šediveniu a vypadávaniu vlasov.

Zloženie.

Viac informácií
Krajina pôvodu: India
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.