Khadi organická farba na vlasy v prášku stredne blond 100% 100 g - 49252

16,49 €

Jemné zlaté a karamelové odlesky so silou prírody, stredne blond farba na vlasy Khadi Herbal Hair Color dodá vašim vlasomžiarivý blond odtieň. Výsledok závisí od vašej pôvodnej farby vlasov. Premení svetlé vlasy na chladné, stredne blond s teplými zlatistými alebo červenkastými tónmi. Tmavým vlasom dodáva zlatistý alebo červenozlatý lesk a nádherný lesk. Farba pokrýva aj šedivé vlasy - vyživuje ich a premieňa na žiarivú blond.

Botanické zložky jemne farbia vlasy a zároveň ich vyživujú. Khadi Medium Blonde je 100 % prírodná, vegánska a bez umelých prísad. Rastlinné pigmenty obklopujú každý prameň vlasov ako vyživujúce farebné svetlo. Budete mať pocit, že vaše vlasy sú zdravšie a plnšie. Rastlinná farba na vlasy pre intenzívny objem a prirodzený lesk.

Ide o účinné zložky, ktoré sa nachádzajú v Bylinnej farbe na vlasy Medium Blonde Khadi:

Granátové jablko, "rajské jablko", je v ajurvéde známe pre svoje chladivé a dezinfekčné vlastnosti. Výťažok z granátového jablka stimuluje metabolizmus pokožky hlavy, a tým aj rast vlasov.

Rebarbora má hojivé a protizápalové vlastnosti. V produkte Khadi Medium Hair výťažok z rebarbory ľahko zosvetľuje vlasy, takže rastlinná farba na vlasy nemá za následok príliš tmavú farbu. Navyše tiež posilňuje vaše vlasy.

Aloe Vera sa tradične používa na starostlivosť o zdravie a krásu. Rastlina chráni vašu pokožku a vlasy pred vysúšaním. Práškové Aloe Vera okamžite uplatní svoje hydratačné vlastnosti, akonáhle ho zmiešate s prírodnou farbou na vlasy: pre zdravé, lesklé vlasy a optimálne výsledky farby.

Zloženie: Cassia Auriculata Leaf Powder* (Cassia), Indigofera Tinctoria Leaf Powder* (Indigo), Lawsonia Inermis Leaf Powder* (Henna), Juglans Nigra Husk Powder, Punica Granatum Bark Powder, Uncaria Gambir Extract, Terminalia Chebula Fruit Powder*, Jatropha Curcas Leaf Powder, Quercus Infectoria Gall Extract, Aegle Marmelos Bark Powder, Rheum Emodi Root Powder, Adhatoda Vasica Leaf Powder, Aloe Barbadensis Leaf Powder*, Cesalpinia Sappan Wood Powder, Cordia Dichotoma Leaf Powder*

Viac informácií
Krajina pôvodu: India
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.