Khadi organická farba na vlasy v prášku zlatohnedá 100 g - 58919

16,49 €

Med sa stretáva s čokoládou - bylinná farba na vlasy Golden Brown Khadi dodá vašim vlasom zamatovú, lesklú zlatohnedú farbu.
Čisté rastlinné zložky dodávajú vlasom intenzívny farebný lesk a bohatú výživu. Bylinná farba na vlasy Khadi, známa aj ako bylinná farba na vlasy, dodá vašim vlasom prirodzene žiarivú farbu, objem a lesk - v jednom kroku. Rastlinné pigmenty vytvárajú ochrannú vrstvu farby na každom prameni vlasov.
Individuálny výsledok závisí od vašej pôvodnej farby vlasov: odtiene sa pohybujú od očarujúceho jantáru až po sýtu, trblietavú zlatohnedú. Dodajte svojim vlasom zlatistý lesk a urobte ich odolnými!

Vzácne, čisto rastlinné zložky dodávajú vlasom intenzívny farebný lesk a bohatú výživu - intenzívna farba, silný objem a zdravý lesk v jednom kroku!

Bhringa olej patrí do čeľade broskyňovitých a ajurvéda ho považuje za cenné tonikum a omladzujúci prostriedok. Používa sa na posilnenie vlasov a stimuláciu ich rastu.
Granátové jablko je symbolom krásy. Kyselina puniková v oleji zo semien granátového jablka zabezpečuje silnejšie vlasy, ich objem a väčší lesk.

Zizyfos má mnoho pozitívnych a povzbudzujúcich účinkov na pokožku hlavy a vlasy.

Aloe Vera má revitalizačný a intenzívne hydratačný účinok na pokožku hlavy a vlasy.

Zloženie: Indigofera tinctoria (Indigo) Leaf Powder*, Lawsonia inermis (Henna) Leaf Powder*, Emblica officinalis (Amla) Fruit Powde*r, Emblica Alba Powder, Punica granatum (Granátové jablko) Bark Powder, Ziziphus jujuba (Ziziphus / Sidr) Leaf Powder*, Ziziphus spina-Christi (Ziziphus) Leaf Powder*, Azadirachta indica (Neem) Leaf Powder*, Eucalyptus globulus (Eukalyptus) Leaf Powder*, Aloe barbadensis (Aloe Vera) Leaf Powder*, Matricharia chamomilla (Chamomilla) Flower Powder*
*z kontrolovaného ekologického pestovania

Viac informácií
Krajina pôvodu: India
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.