Khadi organická prášková farba na vlasy modro-čierno-indigová 100 g - 31558

16,49 €

Pocíťte silu 100% Indiga. S rastlinnou farbou na vlasy Khadi 100% Indigo si môžete zafarbiť vlasy na tmavú, sýtu čiernu s modrým odleskom. Nechajte sa očariť hrou modrého svetla vo vlasoch.

Rastlinná farba na vlasy je 100 % rastlinná a vegánska. Farba Khadi 100% Indigo totiž obsahuje iba čisté indigo. Dodáva hlbokú čiernu farbu a zakrýva všetky farby pod ňou. Ak však máte stredne svetlé alebo svetlejšie vlasy, prípadne šedivé alebo biele vlasy, mali by ste si vlasy vopred zafarbiť farbou Khadi 100% Henna.

Ak chcete dosiahnuť popolavý tón, môžete tiež zmiešať Khadi 100% Indigo s červenkastými odtieňmi. Môžete ho však použiť aj ako oplach na zníženie začervenania.

Khadi 100% Indigo farbí vaše vlasy len pomocou prírodných zložiek. Farebné pigmenty obalia každý prameň vlasov. Vaše vlasy budú zdravé a silné a budú žiariť lesklou, tajomnou modročiernou farbou.

Rastlinná farba na vlasy Khadi 100% Indigo obsahuje ako účinnú zložku len indigo, takže je vhodnou alternatívou pre alergikov:

Indigo je tmavomodré farbivo získavané z listov rastliny indigo. Indigo je prírodné indigo, ktoré pochádza zo zdroja rastliny indigo. Rastlina indigo má chladivý, dezinfekčný a hojivý účinok na pokožku hlavy.

Zloženie: Indigofera Tinctoria (Indigo)

Viac informácií
Krajina pôvodu: India
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.