MMM Bio agátový med 500 g - 58058

11,79 €

Cieľom Maďarskej medovej manufaktúry (MMM) je prinášať na stôl rodín čo najkvalitnejšie produkty z kontrolovaných fariem. Zaoberáme sa výlučne maďarskými výrobkami, takže zostávame verní svojmu názvu a svojim zásadám. Prácu našich poľnohospodárov a kvalitu našich včiel neustále monitorujú úrady a náš vlastný interný kontrolný systém, takže našim zákazníkom môžeme vždy zaručiť najlepšiu kvalitu.
Čo robí med BIO? BIO med môžu zbierať len včelári z certifikovaných ekologických oblastí.
Tieto oblasti sa vyznačujú tým, že v okruhu 10 km sa nenachádza žiadna poľnohospodárska pôda. K tomu patrí aj 100 % chov zvierat bez chemických látok a v prírodnom prostredí. V týchto prípadoch môžu s ekologickým medom pracovať len certifikovaní včelári a v prípade spracovania môže túto certifikáciu po príslušných opatreniach získať aj distribútor.
Ekologický agátový med: Charakteristika. Má príjemnú, jemnú chuť a príjemnú vôňu agátových kvetov. Dlho si zachováva tekutý stav. Vďaka svojej chuti a konzistencii je to najkonzumovanejší med v našej krajine. Považuje sa za maďarský výrobok. Odporúča sa na každodennú konzumáciu, do čaju, kávy, chleba alebo samostatne. (O množstve konzumácie sa poraďte s alergológom.) Skladovanie: na mieste chránenom pred slnečným žiarením, pri izbovej teplote. Aby sa zachovala kvalita medu, pridávajte ho do nápojov len pri konzumnej teplote (max. 45 °C).

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Magyar Méz Manufaktúra Kft. 1104 Budapest, Mádi utca 100.