Mizuna - na červené klíčenie (japonský horčicový špenát)
Latinský názov: Brassica campestris japonica rubra
VLASTNOSTI PRODUKTU:
Farba: zelené listy a zelené výhonky. Japonské výhonky: zelenkasté so zelenkastými listami.
Chuť: svieža, zvláštna, mierne horčicová
Klíčivosť: po 6 hodinách namáčania Čas klíčenia: 7-10 dní
Oplachovanie: aspoň dvakrát denne. Na zlepšenie klíčivosti sa môže oplachovať aj viackrát denne.
Je dôležité nenechávať semená vo vode počas dňa, pretože produkt môže zhniť a stať sa nejedlým!
Alergény vo výrobku: obal môže obsahovať stopy lepku a sezamu. Túto povrchovú kontamináciu možno znížiť opláchnutím semien.
Špeciálna, vysoko výživná plodina. Mizuna je japonský šalát, ktorý sa používa v rôznych pokrmoch.
Červená mizuna má vysoký obsah antioxidantov, ktoré môžu pomôcť telu v boji proti chorobám. Nízkokalorické rastliny tiež pomáhajú udržiavať zdravú hmotnosť.
Naša Mizuna červená naklíčená 200 g je čerstvo pomletá a balená, takže je bezpečná na konzumáciu.
Môže byť tiež vynikajúcou príchuťou do šalátov a zeleniny.
Krajina pôvodu: | Taliansko |
---|---|
Distribútor: | Dénes-Natura Kft.7634 Pécs, Nagy-berki út 8/2. |