Semená čiernej reďkovky na klíčenie
Latinský názov: raphanus sativus
VLASTNOSTI PRODUKTU:
Farba: Tmavofialové listy a bledofialové klíčky
Chuť: charakteristická, štipľavá chuť čiernej reďkovky
Klíčivosť: po 12 hodinách namáčania Čas klíčenia: 3 - 5 dní. Na 5. deň sa očakáva výrazné zvýšenie úrody, oplatí sa počkať.
Oplachovanie: aspoň dvakrát denne. Pre účinnejšie klíčenie sa môže oplachovať aj viackrát denne.
Je dôležité nenechávať semená vo vode počas dňa, pretože produkt môže zhniť a stať sa nejedlým!
Alergény vo výrobku: obal môže obsahovať stopy lepku a sezamu. Túto povrchovú kontamináciu možno znížiť opláchnutím semien.
Vysokokvalitný výrobok s vysokým obsahom výživových látok. Semienka sú bohaté na vitamíny a minerály, ktoré pomáhajú zdravému fungovaniu organizmu.
Semienka reďkovky majú extrémne nízky obsah tuku, čo z nich robí vynikajúcu voľbu pre tých, ktorí vedú zdravý životný štýl. Vďaka vysokému obsahu vlákniny a bielkovín výrazne prispievajú k pocitu sýtosti po jedle. Semienka reďkovky bohaté na antioxidanty tiež pomáhajú posilňovať imunitný systém.
Dajú sa tiež ľahko pripraviť do šalátových dresingov alebo smoothies, alebo dokonca ako poleva na koláče!
Krajina pôvodu: | Taliansko |
---|---|
Distribútor: | Dénes-Natura Kft.7634 Pécs, Nagy-berki út 8/2. |