Naturland balzam na chrbát a driek 100 ml - 83754

11,29 €

Moderné zloženie tohto ľahko vstrebateľného balzamu je navrhnuté pre synergické využitie bylín používaných aj v ľudovom liečiteľstve. Rozmarínový éterický olej sa môže používať zvonka na starostlivosť o časti tela postihnuté artritickými a reumatickými ochoreniami , ako je chrbát a pás. Výťažok z koreňa diabolskej palice zmierňuje reumatické bolesti kĺbov a chrbta. Gáfor a mentol v zložení vyvolávajú lokálne prekrvenie, zatiaľ čo výťažok z papriky poskytuje hrejivý pocit na pokožke.

Odporúčame ho používať na uvoľnenie unavených a boľavých častí tela. Odporúčame ho používať aj ako kúru pri uzavretých poraneniach, bolestiach svalov, svalových kŕčoch a natiahnutí svalov.

Zloženie: - Sviežosť, ktorá je vhodná na ošetrenie pokožky:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Bu-tyrospermum Parkii Butter, Lanolin, Glycerin, Camphor, Menthol, Glyceryl Stearate, Capsicum Annuum Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, extrakt z koreňa Harpagophytum Procumbens, propylénglykol, tokoferol, lauroylglutamát sodný, kyselina stearová, benzylalkohol, xantánová guma, síran hlinitý, linalool*, limonén*, uhličitan vápenatý, kyselina octová, kyselina dehydrooctová, PEG-40 hydrogenovaný ricínový olej, PPG-26-Buteth-26, kyselina vínna

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Naturland Magyarország Kft.1106 Budapest, Csillagvirág u. 8.