Naturland čaj na ochranu pečene 25x1,5g 38 g - 19144

6,29 €

Liečba pečeňových, žlčových, žalúdočných a črevných ochorení rôzneho pôvodu. Je vhodný ako doplnok k farmakoterapii pri poškodení pečene spôsobenom alkoholizmom vďaka regeneračnému účinku na pečeňové bunky. Pri liečbe alkoholom spôsobeného poškodenia pečene možno očakávať terapeutický účinok po zastavení konzumácie alkoholu.

Hlavné literárne charakteristiky zložiek zodpovedných za účinok čajovej zmesi:
Účinné zložky plodu pestreca mariánskeho silymarínového typu sú hepatoprotektívne. Saponínové a flavonoidné zložky koreňa sladkého drievka pravého majú protizápalové a protikŕčové vlastnosti a vytvárajú ochranný povlak na žalúdočnej sliznici.Listy žihľavy obsahujú minerálne soli a chlorofyl, ktorý má protizápalové a exfoliačné vlastnosti.Listy majoránky lekárskej s vysokým obsahom slizu vytvárajú ochranný povlak na žalúdočno-črevnom trakte. Kvitnúci výhonok petržlenu obyčajného obsahuje triesloviny a flavonoidy, ktoré sú prospešné pri liečbe zápalových ochorení žlčníka a žlčových ciest.

Účinné látky:

0,6 g plodu pestreca mariánskeho (Silybi mariani fructus), 0,15 g koreňa sladkého drievka pravého (Liquiritiae radix), 0,15 g listu žihľavy (Urticae folium), 0,15 g listu rebríčka lekárskeho (Althaeae folium), 0,15 g kvetného výhonku komonice lekárskej (Agrimoniae herba).

Látky zvyšujúce účinnosť:

(Millefolii herba), 0,075 g plodov feniklu horkého (Foeniculi amari fructus), 0,075 g koreňa bedrovníka lekárskeho (Cichorii radix), 0,075 g koreňa púpavy lekárskej (Taraxaci officinalis radix)

Čajová zmes neobsahuje žiadne prírodné ani umelé pomocné látky.

Čajová zmes je neliečivý liek, ktorého účinky boli lekársky overené.
Informácie o rizikách a vedľajších účinkoch si prečítajte v príbalovom letáku alebo sa opýtajte svojho lekára či lekárnika.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Naturland Magyarország Kft.1106 Budapest, Csillagvirág u. 8.