Naturland nechtíkový krém 60 g - 16481

6,19 €

Pravidelné používanie krému môže zabrániť zápalom kože alebo ich odstrániť. Lieči lokálne, nerozsiahle zápaly kože (vyrážky, popáleniny, omrzliny). Znižuje zápal a bolesť v prípadoch opätovného zápalu . Liečba ťažko sa hojacich rán a vredov - už odlupujúcich sa - a hemoroidov . Jeho regeneračné a hydratačné účinné látky zanechávajú pokožku hladkú a jemnú na dotyk.

Nechtík lekársky (Calendulae flos) pôsobí protizápalovo a hojí rany. Harmanček lekársky (Matricariae flos) pôsobí protizápalovo, hojí rany a pôsobí antimikrobiálne. Beta-karotén je prírodný antioxidant a ako prekurzor vitamínu A zohráva dôležitú úlohu pri tvorbe a regenerácii epitelu, t. j. pri hojení rán.

Účinná látka:

V 60 g prípravku: 10,2 g extraktu z kvetov nechtíka lekárskeho a harmančeka (Calendula officinalis L., flos et Matricaria recutita L., flos) [extrakt: triglyceridy - 96 % etanol], 7,2 mg betakaroténu (Lucarotin 10 S)

pomocné látky: - betakarotén, betakarotén, betakarotén, betakarotén, betakarotén, betakarotén, betakarotén, betakarotén, betakarotén, betakarotén:

Čistená voda, cetylstearylalkohol, biela vazelína, laurylsulfát sodný, etanol 96 %, metylparahydroxybenzoát, citrónový olej.

Neliečivý liek s preukázanou účinnosťou.
O rizikách a nežiaducich účinkoch si prečítajte príbalový leták alebo sa poraďte so svojím lekárom alebo lekárnikom.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Naturland Magyarország Kft.1106 Budapest, Csillagvirág u. 8.