Naturland detoxikačný čaj 25x1g 25 g - 19150

5,69 €

Konzumácia čajovej zmesi sa odporúča pri tzv. očistných kúrach, najmä na jar, aby sa podporilo vylučovanie nahromadených odpadových látok v tele a zabránilo sa ich hromadeniu.

Väčšina zložiek je najmä diuretická a antiseptická na močové cesty (výhonky kvetov zlatobyle kanadskej a vysokej, stonka koreňa estragónu, list žihľavy). Diuretický účinok pomáha urýchliť vylučovanie odpadových látok z tela.Kvet čierneho bezu má potopudný účinok , zatiaľ čo koreň púpavy má tráviaci účinok, takže tiež prispievajú k tzv. očistnému procesu. Čajová zmes má príjemnú chuť a vôňu z listu čiernych ríbezlí a listu mäty piepornej, zatiaľ čo farba je z lístkov kvetu ibišteka.

Účinné látky:
1,0 g na filter: Zloženie: 0,27 g výhonkov kvetov zlatobyle kanadskej a vysokej (Solidaginis herba), 0,20 g kvetov bazy čiernej (Sambuci flos), 0,10 g stonky koreňa smolničky (Graminis rhizoma), 0,10 g koreňa púpavy lekárskej (Taraxaci herba cum radice), 0,10 g listu čiernoplodca čierneho (Ribis nigri folium), 0,10 g listu žihľavy (Urticae folium).

Pomocné látky:
list ibišteka, list mäty piepornej.

Čajová zmes je neliečivý výrobok, účinky jej zložiek sú podložené literatúrou.
Informácie o rizikách a nežiaducich účinkoch si prečítajte v príbalovom letáku alebo sa opýtajte svojho lekára či lekárnika.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Naturland Magyarország Kft.1106 Budapest, Csillagvirág u. 8.