Naturpolc konopný olej lisovaný za studena 50 ml - 95960

3,99 €

Olej lisovaný za studena, mimoriadne bohatý na vitamíny A, B, C a E. Patrí medzi oleje s najvyšším obsahom polynenasýtených mastných kyselín. Má mimoriadne hydratačný a dlhotrvajúci účinok na pokožku, najmä ak sa používa pri masáži, pretože umožňuje oleju účinnejšie preniknúť do pokožky.

Predpokladá sa, že polynenasýtené mastné kyseliny zvyšujú schopnosť pokožky udržiavať vlhkosť a vlasy sa vďaka ich používaniu môžu udržiavať v optimálnej kondícii. Je známe, že sú prospešné pri liečbe širokého spektra kožných ochorení, najmä ak sa používajú na suchú alebo zapálenú pokožku.

Je obzvlášť prospešný pri menších podráždeniach pokožky, ekzémoch, psoriáze, vyrážkach, akné, dermatitíde a aplikáciách na suchú pokožku.

Je to vynikajúci olej na boj proti procesu starnutia pokožky, zjemňuje vrásky a vyhladzuje linky - samozrejme, dostatočná hydratácia má na našu pokožku veľkolepý účinok.

Hlavné použitie:

Ako kozmetický základ ho možno použiť do masážnych olejov, krémov, pleťových vôd, vlasových kondicionérov, prípravkov na odlíčenie alebo dokonca ako olej po holení.

Skladujte na chladnom a suchom mieste mimo dosahu slnečného svetla. Jeho použitie nenahrádza lekárske vyšetrenie, pokojne sa opýtajte svojho lekára na názor. Ak sa u vás vyskytne alergická reakcia, odporúča sa prestať používať.

Popísané priaznivé účinky vychádzajú z predchádzajúcich skúseností a pozorovaní a môžu sa u jednotlivých osôb líšiť.

INCI: Cannabis Sativa

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko