Naturstar Nechtíkový krém plus dvojitý 2x60ml 120 ml - 56272

5,59 €

Naturland Calendula krém je voľne predajný rastlinný liek, ktorý sa môže používať na liečbu miernych, prechodných ťažkostí bez lekárskeho dohľadu. Na dosiahnutie optimálnych výsledkov je však nevyhnutné starostlivé a predpísané používanie. Nechtík lekársky (Calendulae flos) má hojivé a protizápalové účinky na rany. Beta-karotén je prírodný antioxidant a ako provitamín vitamínu A zohráva dôležitú úlohu pri tvorbe a regenerácii epitelu, t. j. pri hojení rán. Účinné látky kvetov harmančeka (Matricariae flos) majú protizápalové, hojivé a antimikrobiálne vlastnosti.

Častým používaním krému možno predchádzať zápalom kože alebo ich odstrániť. Na liečbu lokálnych, nerozsiahlych kožných zápalov (vyrážky, popáleniny, omrzliny). V prípadoch opätovného zápalu znižuje zápalové príznaky a bolesť. Liečba ťažko sa hojacich rán a vredov - už odlupujúcich sa - a hemoroidov. Jeho regeneračné a hydratačné zložky zanechávajú pokožku hladkú a jemnú na dotyk.

Kedy nepoužívať Naturland nechtíkový krém?

Výrobok nepoužívajte pri individuálnej precitlivenosti (alergii) na niektorú z jeho zložiek (napr. na kvety s hniezdovitým kvetenstvom) a na otvorené, krvácajúce rany!

Naturland Calendula krém sa môže používať u detí od 3 rokov!

Aktívne zložky: - liečivá látka, - liečivá látka, - liečivá látka, - liečivá látka:

Nechtík lekársky a harmanček (Calendulae flos et Matricariae flos) 10,2 g extraktu [extrahovadlo: Cegesoft PS 17 - 96 % etanol].
7,2 mg beta-karoténu (Lucarotin 10 S)

Pomocné látky:

čistená voda

cetylstearylalkohol

biela vazelína

laurylsíran sodný

96% etanol

metylparahydroxybenzoát

citrónový olej

Výrobok nie je vhodný na vnútornú spotrebu. Výrobok nie je liekom na žiadne ochorenie. Výrobok nie je náhradou lekárskej liečby. V prípade ochorenia sa poraďte so svojím lekárom. Vyhnite sa kontaktu s očami. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nepoužívajte na podráždenú alebo poškodenú pokožku. Nepoužívajte, ak ste citliví alebo alergickí na niektorú zo zložiek. Ak sa objaví vyrážka, prerušte používanie! Uchovávajte mimo dosahu detí.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Naturstar Kft.1106 Budapest, Csillagvirág u.8.