Parusan beauty kolagénová ampulka na pitie s kolagénom, kyselinou hyalurónovou, vitamínmi a zinkom doplnok stravy 28 ks - 93573

34,99 €

Parusan Beauty Collagen je špeciálny komplex kolagénu a kyseliny hyalurónovej doplnený o vitamíny C a E, biotín a zinok.

Kolagén je prirodzenou zložkou pokožky a spojivového tkaniva a vo významnom množstve sa nachádza aj v chrupavkách.

Kyselina hyalurónová je tiež prirodzene sa vyskytujúca látka v ľudskom tele, napríklad v kožnom tkanive, svaloch a kĺboch. Vyznačuje sa vysokou schopnosťou viazať vodu.

Vitamín C prispieva k správnej tvorbe kolagénu, čím udržiava normálny stav a funkciu pokožky a chráni bunky pred oxidačným stresom.

Vitamín E prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom.

Biotín prispieva k udržaniu normálneho stavu pokožky a vlasov. Zinok prispieva k udržaniu normálneho stavu vlasov, pokožky a nechtov a podieľa sa na normálnom metabolizme mastných kyselín.

Odporúčaná denná dávka: 1 ampulka denne, najlepšie večer, neriedená alebo rozmiešaná v 100 ml tekutiny (napr. voda, vlažný čaj, džús). Prípravok je určený len pre dospelých.

Zloženie: čistená voda; hydrolyzované kolagénové peptidy; fruktóza; koncentrovaná ovocná šťava (z plodov čiernych ríbezlí/Ribes nigrum); kyselina L-askorbová (vitamín C); regulátor kyslosti: kyselina citrónová; citrát zinočnatý; DL-alfa-tokoferylacetát vitamínu E v prášku; konzervačné látky: sorban draselný, benzoan sodný; hyaluronát sodný (kyselina hyalurónová); aróma (čierne ríbezle); D-biotín (biotín).

Upozornenie: neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Výživový doplnok nie je náhradou vyváženej, pestrej stravy a zdravého životného štýlu.

Uchovávajte mimo dosahu malých detí!

Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: Poľsko
Distribútor: Dr. Theiss Naturprodukt Kft. 1116 Budapest, Barázda utca 42.