Planeta organica skin super good prírodné krémové telové maslo "Banánová loď" 360 ml - 84672

6,29 €

Nie je hladina vitamínov vo vašej pokožke v poriadku? Tu je perfektné riešenie! Toto krémové telové maslo zanechá vašu pokožku jemnú a hodvábnu vďaka svojim neuveriteľným vyživujúcim vlastnostiam.

  • Organický banánový extrakt je bohatý na vitamíny B a C, ktoré pomáhajú hĺbkovo vyživovať pokožku a zanechávajú ju jemnú a hodvábne hladkú.
  • Organický výťažok z acai a organický kokosový olej dokonale hydratujú a zanechávajú vašu pokožku žiarivú a hladkú.
  • Organické kakaové maslo udržiava pokožku jemnú a pružnú.


Použitie: Naneste malé množstvo jemnými masážnymi pohybmi. Tento výrobok možno vyzerá chutne, ale je určený len na pokožku, nejedzte ho!

95 % zložiek je prírodných. Vegánsky.

Zloženie: Vegetačný krém s obsahom masla, ktorý je vhodný na starostlivosť o pokožku: Obsahuje: Aqua (voda), Isopropyl Palmitate (izopropylpalmitát), Glyceryl Stearate (glycerylstearát), Cetearyl Alcohol (cetearylalkohol), Glycerin (glycerín), Cetearyl Glucoside (cetearylglukozid), Musa Paradisiaca Fruit Extract (extrakt z plodov Musa Paradisiaca)*, Euterpe Oleracea Fruit Extract (extrakt z plodov Euterpe Oleracea)*, Cocos Nucifera Oil (olej z kokosových orechov)*, Theobroma Cacao Seed Butter*, Sodium Stearoyl Glutamate, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzonate, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum, CI 15985, CI 19140.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Estónsko
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.