Príprava a použitie
Môže sa podávať teplý alebo studený. Ako obed alebo sendvič, plnený mäsom, hydinou, rybou, zeleninou, omáčkami a korením - napr. fajita - a podávaný s aperitívom, ako je údený losos, bylinky a syr.
Spôsob prípravy:
Vopred upečené tortilly stačí zohriať, aby sa dali ohnúť, aj keď sú pripravené za studena. Vyberte ich z obalu a zohrejte.
Skladovanie
Skladujte pri izbovej teplote. Spotrebujte ihneď po otvorení alebo skladujte zakryté v chladničke až 3 dni.
Zloženie
Pšeničná múka (66 %), voda, palmový olej, stabilizátory: E422, E466, E412, objemové činidlá: E500, E450, kuchynská soľ, potravinárska kyselina: E296, emulgátory: E471, dextróza, konzervačné látky: E282, E202
Hodnoty | 100 g kj 1399 kJ kcal 332 kcal tuky 8 g z toho nasýtené mastné kyseliny 3,3 g sacharidy 54,2 g z toho cukry 1,3 g bielkoviny 1,3 g soľ 1,3 g |
---|---|
Krajina pôvodu: | Belgicko |
Distribútor: | Del Pierre C.E. Kft. 1026 Budapest Pasaréti út 106. |