Príprava a použitie
Môže sa podávať teplý alebo studený. Ako obed alebo sendvič, plnený mäsom, hydinou, rybou, zeleninou, omáčkami a korením - napr. fajita - a podávaný s aperitívom, ako je údený losos, bylinky a syr.
Spôsob prípravy:
Vopred upečené tortilly stačí zohriať, aby sa dali ohnúť, aj keď sú pripravené za studena. Vyberte ich z obalu a zohrejte.
Skladovanie
Skladujte pri izbovej teplote. Spotrebujte ihneď po otvorení alebo skladujte zakryté v chladničke až 3 dni.
Zloženie: 1.
Hodnoty | 100 g kj 1274 kJ kcal 302 kcal tuky 6,4 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9 g sacharidy 50 g z toho cukry 3,8 g bielkoviny 8,9 g soľ 0,82 g |
---|---|
Krajina pôvodu: | Belgicko |
Distribútor: | Del Pierre C.E. Kft. 1026 Budapest Pasaréti út 106. |