Červená šošovica mu dodáva príjemnú ružovú farbu a aj po uvarení si zachováva svoju konzistenciu.
Pomalé vstrebávanie hnedej ryže môže zabezpečiť dlhotrvajúci pocit sýtosti.
Strukoviny môžu byť zdrojom bielkovín a vlákniny, ako aj významným zdrojom vitamínov a minerálnych látok, ako sú železo, zinok, foláty a horčík.
Lupiny semien skorocelu môžu byť vynikajúcim zdrojom vlákniny v každodennej strave. Konzumáciou potravín s vysokým obsahom vlákniny môžete podporiť svoje trávenie a spomaliť vstrebávanie sacharidov.
Varte vo vriacej vode na miernom ohni 3 - 5 minút, sceďte a prepláchnite veľkým množstvom vody. Podávajte podľa chuti. Vychutnajte si jedlo!
Zloženie: múka z hnedej ryže, múka z červenej šošovice (46,5 %), múka zo semienok skorocelu, pitná voda
Hodnoty | 100 g kj 1360 kJ kcal 322 kcal tuky 2 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,4 g sacharidy 57 g z toho cukry 2,1 g vláknina 11 g bielkoviny 13 g soľ 0,03 g |
---|---|
Krajina pôvodu: | Maďarsko |
Distribútor: | Naturtrade Hungary Kft 1108 Budapest, Gyömrői út 140. |