Pure Alchemy sinus silver mini strieborný koloidný rozprašovač do nosa 10ppm 30 ml - 92593

3,19 €

Roztok koloidného striebra s vysokým obsahom iónov v nosovom spreji. |10ppm| Obsah iónov: 30-40%
Odporúča sa na čistenie, zvlhčovanie a starostlivosť o nos a jeho okolie.


. .

Náš nos je prvou obrannou zónou nášho imunitného systému. V podstate sme navrhnutí tak, aby sme fyzicky blokovali vstup patogénov a cudzorodých látok prenášaných vzduchom.

Kvôli tejto filtračnej funkcii sa v našom nose často hromadia škodlivé látky, mikroorganizmy a patogény.

V našom tele existuje prirodzený samočistiaci mechanizmus, ale sú obdobia, najmä v období epidémie, keď to nestačí. Preto väčšina odborníkov na uši, nos a krk odporúča priebežné čistenie nosa.

.

A vďaka modernému výskumu sa stáva čoraz populárnejším v oblasti medicíny.

Koloidy striebra sú drobné častice nanorozmerov, ktoré dokážu preniknúť bunkovou stenou a uplatniť svoje účinky vo vnútri aj mimo bunky. Koloid striebra je známy svojimi jedinečnými vlastnosťami posilňujúcimi imunitný systém a vďaka svojim vynikajúcim antiseptickým, antivírusovým a antimykotickým vlastnostiam je známy aj ako prírodné antibiotikum.
Obsah iónov v Sinusilve je 30 - 40 % (u jednotlivých výrobcov sa mierne líši).

Objem: 30 ml
Zloženie (INCI ): Aqua, Argentum Metallicum.
Skladovanie: Skladujte v originálnom balení na chladnom a suchom mieste mimo dosahu priameho slnečného žiarenia. Uchovávajte mimo dosahu detí do 3 rokov. Nenechávajte obal otvorený medzi jednotlivými použitiami. Kontraindikácie: Použitie tohto výrobku je kontraindikované u ľudí alergických na striebro. Všetky informácie na tejto stránke majú len informatívny charakter.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Rumunsko
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.