Safi Reform instantný kakaový puding v prášku bez lepku 70 g - 95661

3,29 €

Szafi Reform Instantný kakaový puding v prášku (bez lepku) 70 g

Zloženie: marantová múka, kakaový prášok (27 %) (alkalizovaný kakaový prášok, regulátory kyslosti /uhličitany draselné, hydroxid draselný/), bambusová vláknina, zahusťovadlá (konjaková guma, xantánová guma), múka zo šupiek skorocelu, instantná káva v prášku.

Priemerná výživová hodnota

na 100 g výrobku

1 porcia (700 g) hotového pudingu*

Energetická hodnota:

1252 kJ / 300 kcal

1171 kJ / 282 kcal

Tuk

- Z toho nasýtené mastné kyseliny

5,8 g

3,5 g

10,6 g

3 g

Sacharidy

- z toho cukry

- z toho polyoly

38,5 g

0,2 g

0 g

56,6 g

0,1 g

29,7 g

Rošt

35,1 g

26,3 g

Bielkoviny

5,9 g

6,5 g

Soľ

0,03 g

2,85 g

* Pripravené podľa návodu

Výrobok môže obsahovať sezam, horčicu, zeler, vlašské orechy, siričitany, lupinu!

Odporúčané použitie:

Zloženie (na 1 porciu pudingu)

Na 1 recept (na 1 porciu): 70 g instantného kakaového pudingu Safi Reform v prášku; 30 g sladidla Safi Reform Quadruple Strength; 2 štipky soli; 600 g mandľového nápoja.

Príprava:

Zmiešajte pudingový prášok so sladidlom a soľou, potom spracujte pomocou kuchynského robota alebo tyčového mixéra, kým nevzniknú hrudky.

Po 5 minútach odpočinku je pripravený na konzumáciu.

Tip: ak necháte puding dlhšie odstáť, jeho konzistencia bude hodvábnejšia.

Výborný je vychladený alebo pri izbovej teplote.

Výrobok je balený v ekologickom, bielom, polyetylénovom plastovom vrecku. Obsahuje plasty, ktoré sú síce viacvrstvové, ale kombinujú viacero vlastností a dajú sa veľmi ľahko recyklovať s malými energetickými investíciami. Spĺňajú aj hygienické požiadavky potravinárskeho priemyslu. Po použití sa dajú ľahko zbierať a recyklovať prostredníctvom triedeného zberu odpadu.

Vďaka nízkej teplote topenia polyetylénu sa ľahko recyklujú s nízkymi energetickými vstupmi a regranulát sa môže použiť v mnohých aplikáciách vrátane výroby nového obalového materiálu zmiešaného s primárnym PE.

Vďaka jednorazovým plastom môžeme našej planéte pomôcť mnohými spôsobmi a zabezpečiť budúcnosť pre ďalšie generácie:

Chránime lesy, čo je kľúčové pre formovanie budúcnosti našej planéty, keďže odlesňovanie je obzvlášť znepokojujúce v súvislosti s výzvou zmeny klímy, ale lesy zohrávajú kľúčovú úlohu aj pri zabezpečovaní zásob sladkej vody, zabraňujú erózii pobrežia, spomaľujú rozširovanie púští a zabraňujú erózii pôdy, pričom poskytujú životné prostredie pre nespočetné množstvo druhov, ako je napríklad široké spektrum opeľujúceho hmyzu. Zvyšujeme trvanlivosť potravín a zachovávame ich pôvodnú štruktúru, čím znižujeme množstvo potravinového odpadu.

Viac informácií
Krajina pôvodu: EU