Zloženie: marantová múka, kakaový prášok (27 %) (alkalizovaný kakaový prášok, regulátory kyslosti /uhličitany draselné, hydroxid draselný/), bambusová vláknina, zahusťovadlá (konjaková guma, xantánová guma), múka zo šupiek skorocelu, instantná káva v prášku.
Priemerná výživová hodnota |
na 100 g výrobku |
1 porcia (700 g) hotového pudingu* |
Energetická hodnota: |
1252 kJ / 300 kcal |
1171 kJ / 282 kcal |
Tuk - Z toho nasýtené mastné kyseliny |
5,8 g 3,5 g |
10,6 g 3 g |
Sacharidy - z toho cukry - z toho polyoly |
38,5 g 0,2 g 0 g |
56,6 g 0,1 g 29,7 g |
Rošt |
35,1 g |
26,3 g |
Bielkoviny |
5,9 g |
6,5 g |
Soľ |
0,03 g |
2,85 g |
* Pripravené podľa návodu
Výrobok môže obsahovať sezam, horčicu, zeler, vlašské orechy, siričitany, lupinu!
Odporúčané použitie:
Zloženie (na 1 porciu pudingu)
Na 1 recept (na 1 porciu): 70 g instantného kakaového pudingu Safi Reform v prášku; 30 g sladidla Safi Reform Quadruple Strength; 2 štipky soli; 600 g mandľového nápoja.
Príprava:
Zmiešajte pudingový prášok so sladidlom a soľou, potom spracujte pomocou kuchynského robota alebo tyčového mixéra, kým nevzniknú hrudky.
Po 5 minútach odpočinku je pripravený na konzumáciu.
Tip: ak necháte puding dlhšie odstáť, jeho konzistencia bude hodvábnejšia.
Výborný je vychladený alebo pri izbovej teplote.
Výrobok je balený v ekologickom, bielom, polyetylénovom plastovom vrecku. Obsahuje plasty, ktoré sú síce viacvrstvové, ale kombinujú viacero vlastností a dajú sa veľmi ľahko recyklovať s malými energetickými investíciami. Spĺňajú aj hygienické požiadavky potravinárskeho priemyslu. Po použití sa dajú ľahko zbierať a recyklovať prostredníctvom triedeného zberu odpadu.
Vďaka nízkej teplote topenia polyetylénu sa ľahko recyklujú s nízkymi energetickými vstupmi a regranulát sa môže použiť v mnohých aplikáciách vrátane výroby nového obalového materiálu zmiešaného s primárnym PE.
Vďaka jednorazovým plastom môžeme našej planéte pomôcť mnohými spôsobmi a zabezpečiť budúcnosť pre ďalšie generácie:
Chránime lesy, čo je kľúčové pre formovanie budúcnosti našej planéty, keďže odlesňovanie je obzvlášť znepokojujúce v súvislosti s výzvou zmeny klímy, ale lesy zohrávajú kľúčovú úlohu aj pri zabezpečovaní zásob sladkej vody, zabraňujú erózii pobrežia, spomaľujú rozširovanie púští a zabraňujú erózii pôdy, pričom poskytujú životné prostredie pre nespočetné množstvo druhov, ako je napríklad široké spektrum opeľujúceho hmyzu. Zvyšujeme trvanlivosť potravín a zachovávame ich pôvodnú štruktúru, čím znižujeme množstvo potravinového odpadu.
Krajina pôvodu: | EU |
---|