San Benedetto zero arancia 750 ml - 51069

1,79 €

Tento nealkoholický nápoj bez cukru má naozaj lahodnú pomarančovú chuť, ale na rozdiel od známej značky San Benedetto sa vyrába z obyčajnej pitnej vody a nie z minerálnej vody.

Vo svete nealkoholických nápojov je pomarančová príchuť skutočnou klasikou, ktorú si obľúbili milióny ľudí na celom svete. Je takmer povinnosťou všetkých výrobcov nápojov ponúkať nápoje s príchuťou pomaranča. Napriek množstvu pomarančových nealkoholických nápojov sa aj táto príchuť dá ozvláštniť! Pomarančový perlivý nápoj San Benedetto sa vyrába z krištáľovo čistej minerálnej vody obohatenej o oxid uhličitý, ktorý umocňuje chuťový zážitok. Je tiež bez cukru, takže jeho osviežujúce účinky sú široko rozšírené.

Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry

Usadeniny na dne fľaše v dôsledku použitia džúsu.

Zloženie: voda, koncentrát citrusovej šťavy 12 % (pomaranč 11 %, citrón 1 %), oxid uhličitý, okysľujúca látka: kyselina citrónová, arómy, sladidlá (cyklamát sodný, acesulfam K, sukralóza), konzervačná látka: sorban draselný, soľ, regulátor kyslosti: citrát sodný, antioxidant: kyselina askorbová, stabilizátor: E445, farbivo: betakarotén

Viac informácií
Hodnoty

100 ml

27KJ/6 Kcal

tuky 0 g

z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g

sacharidy 1,1 g

az toho cukry 1,1 g

bielkoviny 0,1 g

soľ 0,04 g

Krajina pôvodu: Taliansko
Distribútor: Asix Distribution Kft. 1095 Budapest, Soroksári út 160.