Swanson Cesnakový olejový koncentrát 500 mg, 250 gélových kapsúl - 94256

15,09 €
Môže mať vplyv na hladinu tukov a škodlivého cholesterolu v krvi (LDL), na zdravý dýchací systém a zohráva úlohu pri odolnosti voči hubám a baktériám. Hľuza cibule obsahuje aliín a enzým nazývaný aliináza, ktorý je výsledkom poškodenia buniek - rozrezania cibule - a aliinázy, z ktorej vznikajú rôzne zlúčeniny: alicín, niekoľko sulfidov, ktoré sú zodpovedné za charakteristickú vôňu cesnaku. Okrem toho sú prítomné aj tieto zložky: peptidové deriváty obsahujúce síru, vitamíny B a C a flavonoidy.
- na hladinu tukov a škodlivého cholesterolu v krvi (LDL) - na zdravý dýchací systém - na odolnosti voči hubám a baktériám Pozor! Cesnak je väčšinou ľudí dobre znášaný, a to ako zvonka, tak aj zvnútra. Niektorí ľudia však z neho dostávajú črevné kŕče a sú dokonca ľudia, ktorí dostanú vyrážku len z dotyku surového cesnaku. Odporúčané denné množstvo: 1 mäkká želatínová kapsula Neprekračujte množstvo uvedené v návode na použitie. Účinné látky v 1 kapsule: 1 mg cesnakového oleja (koncentrát 500:1, zodpovedá 500 mg čerstvého cesnaku)
Viac informácií
Upozornenie Upozornenie, že ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť., Upozornenie, že výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy., Upozornenie, že výživové doplnky sa musia uskladňovať mimo dosahu malých detí.
Krajina pôvodu: USA
Distribútor: Bijó Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly körút 96-100.