Szafi Reform instantný kávový puding v prášku bez lepku 70 g - 95662

3,29 €

Szafi Reform Instantný kávový puding v prášku (bez lepku) 70 g

Zloženie: (kokos /80%/, tapiokový sirup, emulgátory /mono- a diglyceridy mastných kyselín, fosforečnan vápenatý/, hydrolyzovaný škrob, alfa-cyklodextrín, protihrudkujúca látka /kyselina kvarová/), zahusťovadlá (konjaková guma, xantánová guma), instantná káva (9,5%), múka zo škrupín skorocelu, prírodná aróma.

Priemerná výživová hodnota

na 100 g výrobku

1 porcia (700 g) hotového pudingu*

Energetická hodnota:

1428 kJ / 342 kcal

1294 kJ / 311 kcal

Tuk

- Z toho nasýtené mastné kyseliny

8,2 g

7,3 g

12,3 g

5,7 g

Sacharidy

- z toho cukry

- z toho polyoly

49,1 g

2,8 g

0 g

64 g

2 g

29,7 g

Strúhadlo

30,7 g

23,2 g

Bielkoviny

2,5 g

4,1 g

Soľ

0,07 g

2,88 g

* Pripravené podľa návodu

Bez pridaného cukru. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry.

Tento výrobok môže obsahovať sezam, horčicu, zeler, vlašské orechy, siričitany, lupinu!

Odporúčané použitie

Zloženie (na 1 porciu pudingu)

70 g instantného kávového pudingu Safi Reform v prášku; 30 g sladidla Safi Reform Quadruple Strength; 2 štipky soli; 600 g mandľového nápoja

Príprava

Zmiešajte pudingový prášok so sladidlom a soľou, potom ho spracujte pomocou kuchynského robota alebo tyčového mixéra, kým nevzniknú hrudky.

Podávajte po 5 minútach.

Tip: ak necháte puding dlhšie odstáť, konzistencia bude hodvábnejšia.

Výborný je vychladený alebo pri izbovej teplote.

Výrobok je balený v ekologickom, bielom, polyetylénovom plastovom vrecku. Obsahuje plasty, ktoré sú síce viacvrstvové, a teda kombinujú viacero vlastností, ale dajú sa veľmi ľahko recyklovať s malými energetickými investíciami. Spĺňajú aj hygienické požiadavky potravinárskeho priemyslu. Po použití sa dajú ľahko zbierať a recyklovať prostredníctvom triedeného zberu odpadu.

Vďaka nízkej teplote topenia polyetylénu sa ľahko recyklujú s nízkymi energetickými vstupmi a regranulát sa môže použiť v mnohých aplikáciách vrátane výroby nového obalového materiálu zmiešaného s primárnym PE.

Vďaka jednorazovým plastom môžeme našej planéte pomôcť mnohými spôsobmi a zabezpečiť budúcnosť pre ďalšie generácie:

Chránime lesy, čo je kľúčové pre formovanie budúcnosti našej planéty, keďže odlesňovanie je obzvlášť znepokojujúce v súvislosti s výzvou zmeny klímy, ale lesy zohrávajú kľúčovú úlohu aj pri zabezpečovaní zásob sladkej vody, zabraňujú erózii pobrežia, spomaľujú rozširovanie púští a zabraňujú erózii pôdy, pričom poskytujú životné prostredie pre nespočetné množstvo druhov, ako je napríklad široké spektrum opeľujúceho hmyzu. Zvyšujeme trvanlivosť potravín a zachovávame ich pôvodnú štruktúru, čím znižujeme množstvo potravinového odpadu.

Viac informácií
Krajina pôvodu: EU