-25%

Ukko Čaj na zmiernenie stresu 120g - 82110

Bežná cena 11,49 € Špeciálna cena 8,59 €

Spotreba a príprava čaju

Čaj sa môže piť teplý alebo studený, záleží na chuti a čase. Asi najlepšie je podávať ho čerstvý, pretože samotný horúci nápoj je dobrý pre telo a náladu.

Ako si pripraviť čajovú zmes proti stresu, ktorá naozaj funguje

Oplatí sa nájsť si čas, aspoň na prvý ranný čaj, sadnúť si, pomaly popíjať, premýšľať o svojom dni a nechať čaj, aby urobil svoju prácu. Kým budete mať čaj 5 až 10 minút, teplo úplne prenikne do vášho tela, mysle a duše, takže môžete začať deň svieži, s jasnou hlavou a bez stresu.

Na dosiahnutie požadovaného účinku by ste mali pravidelne piť 2 šálky (0,4-0,5 l na šálku) čajovej zmesi, jednu ráno a druhú po obede. Pravidelná konzumácia čaju je dôležitá, pretože trvá určitý čas, kým sa účinné látky doplnia a vstrebú.Ak nemáte možnosť uvariť si čaj v práci, pokojne si vezmite čaj z domu v termoske alebo čajovej kanvici, UKKO Čajová zmes proti stresu je výborný studený nápoj a v lete je osviežujúci.

Pripravte si čaj

Vodu uvarte v ohrievači vody alebo na sporáku (len nie v mikrovlnnej rúre) a po uvarení ju nechajte mierne vychladnúť. Ideálna teplota čaju pre čajové zmesi Stress Relief je približne 80? Nie je to nič, čo by vás malo znepokojovať, samozrejme, nikto nechodí celý deň s teplomerom vo vrecku, nie je to potrebné. Ak po zovretí vypnete ohrev a potom začnete čaj variť, voda sa ochladí práve na 80? v čase, keď ju môžete začať zalievať do čajovej zmesi :)

Na prípravu šálky (500 ml) čaju stačí čajová lyžička čajovej trávy (2,5-3 g). Zvýšenie dávky čajovej trávy neprinesie výrazne lepší účinok, pretože synergia rastlín spôsobuje, že zmes je účinnejšia ako jednosložkové čaje, takže prekračovanie odporúčaného množstva je zbytočné.

Čajovú zmes vložte do čajového sitka (môže to byť papierový filter, čajový nálevník alebo iné čajové sitko) a pomaly cez neho prelievajte vodu vychladenú na vhodnú teplotu. Čaj je v poriadku prirodzený, ale ak ho chcete osladiť, použite podľa možnosti med. Keď je hotový, prikryte ho pokrievkou, aby teplo ani prirodzené chute neunikali predčasne, a pred pitím počkajte 10-15 minút.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Ukko Hungaria Zrt., 2330 Dunaharaszti, Vásárhelyi Pál u. 5.