Ukko vital greens 100% prírodná vitalizujúca zmes super zeleného čaju 120 g - 94286

11,39 €

UKKO Vital Greens je prášková zmes úžasnej škály makro a mikroživín so spirulinou, matchou, pšeničnou trávou a 5 ďalšími bylinami. Obsahuje všetko, čo vaše telo potrebuje, v prirodzenej a kompletnej (ľahko stráviteľnej) forme.

Čo robia rastliny, ktoré sa v ňom nachádzajú?

  • Imunitný systém
  • Trávenie
  • Činnosť čriev
  • Pečeň
  • Srdce a cievny systém
  • Nervový systém
  • Kosti
  • Svalstvo

Posilňuje imunitný systém vitamínmi a ďalšími antioxidantmi a pomáha zvyšovať odolnosť voči infekciám protizápalovými látkami Vláknina a tráviace enzýmy na účinné trávenie a zdravú funkciu čriev Široká škála mikroživín podporuje funkciu pečene a detoxikačné procesy s látkami na potlačenie chuti do jedla a živinami na zvýšenie plnosti, ktoré pomáhajú optimalizovať hmotnosť, ľahko sa začleňujú do akejkoľvek stravy

Jeho zložky podporujú tvorbu krvi, normálnu hladinu cholesterolu a zdravie srdca a cievnych stien Jeho účinné látky majú pozitívny vplyv na hladinu cukru v krvi, preto sa odporúča ľuďom s inzulínovou rezistenciou a cukrovkou II. typu. Vápnik, vitamíny a esenciálne aminokyseliny podporujú zdravie kostí a regeneráciu svalov Vitamín B6, B12, horčík a tryptofán zabezpečujú efektívne fungovanie nervového systému a pokojný pracovný deň bez stresu Vysoký obsah makro- a mikroživín z neho robí zdravotnú bombu, ktorá pomáha telu tam, kde to potrebuje. Prírodné zložky v zelenom prášku.

Produkt je vyrobený len z čistých rastlín s kontrolovanými zdrojmi.

Neobsahuje žiadne alergény ani kontaminanty a žiadne pridané dochucovadlá. spirulina matcha pšeničná tráva špenát zázvor kurkuma lucuma šupky semien plantánia Prečo sme vybrali práve tieto zložky?

Spirulina má vysoký obsah vitamínov C a E a je prirodzenou zásobárňou vitamínov skupiny B. Pšeničná tráva obsahuje kompletný súbor aminokyselín nevyhnutných pre normálne fungovanie nášho tela.

Naša zmes s kurkumou a zázvorom môže mať výrazný protizápalový účinok a zároveň prospieva nášmu metabolizmu. Lupiny lucerny a skorocelu obnovujú črevný trakt, ktorý zohráva dôležitú úlohu pri imunitných reakciách a vstrebávaní živín.

Matcha dodáva energiu a zároveň znižuje účinky stresu na nervový systém. Špenát podporuje zdravie očí a kostí a je prírodným zdrojom kyseliny listovej a železa.

Ukko Vital Greens funguje dobre, pretože účinné zložky vzájomne spolupracujú a dopĺňajú sa, čím zvyšujú vitalitu a celkové zdravie, takže sa môžete opäť cítiť plní života. Dôležité! V prípade precitlivenosti na niektorú zo zložiek zeleného prášku sa konzumácia výrobku neodporúča. Pšeničná tráva môže obsahovať stopy lepku a ľudia citliví na lepok by si to mali uvedomiť.

Viac informácií
Krajina pôvodu: Maďarsko
Distribútor: Ukko Hungaria Zrt., 2330 Dunaharaszti, Vásárhelyi Pál u. 5