Nový bezlepkový recept!
Pripravte si chutný vegánsky obed alebo večeru za okamih s práškom z tekvicových semienok Vegabond! Môžete ju podávať s rôznymi strukovinovými alebo obilninovými prílohami a pečenou zeleninou, alebo ju dokonca pridať do šalátu.
Akoju pripraviť na panvici: Mleté mäso v prášku zmiešajte s približne 220 ml vody a nechajte 6-8 minút odstáť, potom zo zmesi vytvarujte guľky a opečte ich na rozpálenom oleji dozlatista.
Návrh prípravy v rúre: zmes môžete upiecť aj bez oleja v rúre - v srnčom chrbte alebo inej nádobe na pečenie.
Tip: Ešte zaujímavejšiu chuť môžete docieliť pridaním nakrájanej alebo nastrúhanej čerstvej zeleniny.
Ingrediencie: 1: Zloženie: Cícerová múka, múka zo žltého hrachu, pohánková múka, slnečnicová múka, tekvicová múka (8 %), zemiakové vločky, sezamové semienka, cibuľový granulát, morská soľ, neaktívne droždie v prášku, zmes korenín (paprika, mletá rímska rasca, protihrudkujúca látka (hydrogenuhličitan sodný), mletý zázvor, kari (obsahuje horčičné semienka), mleté čierne korenie, cesnakový prášok)
Hodnoty | 100 g kj 1771 kJ kcal 422 kcal tuky 13,6 g z toho nasýtené mastné kyseliny 1,5 g sacharidy 49,6 g z toho cukry 3 g vláknina 12,9 g bielkoviny 18,9 g soľ 2,89 g |
---|---|
Krajina pôvodu: | Maďarsko |
Distribútor: | Biopont Kft. 2451 Ercsi Biopont utca 1. |